Monster Abra A5 V16.4 Kasıyor

• Konuyu başlatan Techh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 560

Techh

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ekzosfer
Merhaba.
Monster Abra A5 V16.4 model bilgisayar kullanıyorum. Bugün oyun oynarken evin en küçük üyesi bilgisayarın şarj adaptörü ile priz arasındaki bağlantıyı sağlayan nispeten kalın kabloyu adaptörden söktü. Bir anda FPS düşüşü ve kasmalar yaşayınca adaptör ile nispeten kalın kablonun bağlantısını tekrar sağladım. Ancak bilgisayardaki FPS düşüşü problemi devam etti. Oyunu kapattıktan sonra bilgisayar ana ekranında bu kasmalar devam etti. Bilgisayarı yeniden başlattım ancak kasma sorunu çözülmedi. Ardından bilgisayarı kapatıp şarj adaptörüm ile bilgisayarımın bağlantısı kestim. Bataryayı söküp taktım ve şu an şarj ile birlikte bilgisayarı kullanıyorum. İlk açılışta yeniden kastı bilgisayar ve şu an tam olarak stabil mi bilgisayar algılayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun esnasında harici güç kesilince GPU, CPU frekans kısmış. Akabinde kasmış cihaz. Toparlaması zaman almış gibi. Korkacak bir şey yok.

Bir oyun oynayın, FPS'ler normalde aldıklarınızla aynı mı?
Şarj adaptörüm ile oyun ortasında bağlantısı kesilen kablomun ucunu kokladığımda yanık kokusuna benzeyen bir koku aldım. Ondan dolayı tekrar prize takıp denemekten çekiniyorum açıkçası. Şarjda kullanırken şu an bilgisayar kendini toplamış gibi gözüküyor ama emin olamıyorum. Bataryayı yaklaşık 30 dakikadır dinlendirdim ve şu an kokladığımda sadece girişlerde garip bir koku alıyorum.

Şarj adaptörüm ile oyun ortasında bağlantısı kesilen kablomun ucunu kokladığımda yanık kokusuna benzeyen bir koku aldım. Ondan dolayı tekrar prize takıp denemekten çekiniyorum açıkçası. Şarjda kullanırken şu an bilgisayar kendini toplamış gibi gözüküyor ama emin olamıyorum. Bataryayı yaklaşık 30 dakikadır dinlendirdim ve şu an kokladığımda sadece girişlerde garip bir koku alıyorum.
Girişlerin ısınması normal. Isınınca koku yapması da mümkün. Deneyebilirsiniz gibi.

Girişlerin ısınması normal. Isınınca koku yapması da mümkün. Deneyebilirsiniz gibi.
Bilgisayarı prize takıp oynadığım oyunu tekrardan oynayarak test ettim. FPS kaybı var mı yok mu bilmemekle beraber -minimal anlamda- oyunu aynı akıcılıkta oynayabildim. Ana ekranda da bir problem gözükmüyor gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı