Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 5 Ağustos 2021 #31 erengore dedi: IccMax değeri Genişletmek için tıkla... GPU ve İGPU Unslice'in erengore dedi: Evet hocam. Bu arada testi ThrottleStop TS Bench ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 dakikalık stres testi sonucu maximum sıcaklıklar yine biraz yüksek sanki. (Turbo fan ve soğutucu son ayarda çalışıyor.)
erengore dedi: IccMax değeri Genişletmek için tıkla... GPU ve İGPU Unslice'in erengore dedi: Evet hocam. Bu arada testi ThrottleStop TS Bench ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 2 dakikalık stres testi sonucu maximum sıcaklıklar yine biraz yüksek sanki. (Turbo fan ve soğutucu son ayarda çalışıyor.)
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #32 Khaleesi Targaryen dedi: GPU ve İGPU Unslice'in Eki Görüntüle 1128989 2 dakikalık stres testi sonucu maximum sıcaklıklar yine biraz yüksek sanki. Genişletmek için tıkla... Rica etsem hemen şimdi ThrottleStop Limits sekmesine Clear çekip tekrar test eder misiniz? Test bitince Limits sekmesini atın. Bu arada bu az önce yaptığınız testte -125'li değerler ile değil dimi? Bu stres testi ağırdır biraz yüksek olabilir.
Khaleesi Targaryen dedi: GPU ve İGPU Unslice'in Eki Görüntüle 1128989 2 dakikalık stres testi sonucu maximum sıcaklıklar yine biraz yüksek sanki. Genişletmek için tıkla... Rica etsem hemen şimdi ThrottleStop Limits sekmesine Clear çekip tekrar test eder misiniz? Test bitince Limits sekmesini atın. Bu arada bu az önce yaptığınız testte -125'li değerler ile değil dimi? Bu stres testi ağırdır biraz yüksek olabilir.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 5 Ağustos 2021 #33 erengore dedi: Bu arada bu az önce yaptığınız testte -125'li değerler ile değil dimi? Genişletmek için tıkla... Evet. erengore dedi: Rica etsem hemen şimdi ThrottleStop Limits sekmesine Clear çekip tekrar test eder misiniz? Test bitince Limits sekmesini atın. Genişletmek için tıkla... 120 MB ile yapıyorum o zaman.
erengore dedi: Bu arada bu az önce yaptığınız testte -125'li değerler ile değil dimi? Genişletmek için tıkla... Evet. erengore dedi: Rica etsem hemen şimdi ThrottleStop Limits sekmesine Clear çekip tekrar test eder misiniz? Test bitince Limits sekmesini atın. Genişletmek için tıkla... 120 MB ile yapıyorum o zaman.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #34 Khaleesi Targaryen dedi: Evet. 120 MB ile yapıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapın. Undervolt biraz daha arttırmalıyız o sınıra yapışmaması için. Haydi bakalım biraz zor olacak ama üstesinden geliriz gibi.
Khaleesi Targaryen dedi: Evet. 120 MB ile yapıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yapın. Undervolt biraz daha arttırmalıyız o sınıra yapışmaması için. Haydi bakalım biraz zor olacak ama üstesinden geliriz gibi.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 5 Ağustos 2021 #35 erengore dedi: Tamamdır yapın. Undervolt biraz daha arttırmalıyız o sınıra yapışmaması için. Haydi bakalım biraz zor olacak ama üstesinden geliriz gibi. Genişletmek için tıkla...
erengore dedi: Tamamdır yapın. Undervolt biraz daha arttırmalıyız o sınıra yapışmaması için. Haydi bakalım biraz zor olacak ama üstesinden geliriz gibi. Genişletmek için tıkla...
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #36 Khaleesi Targaryen dedi: Eki Görüntüle 1128994 Genişletmek için tıkla... Limits sekmesini atar mısınız şimdi? Minik bir işim var halledip geliyorum.
Khaleesi Targaryen dedi: Eki Görüntüle 1128994 Genişletmek için tıkla... Limits sekmesini atar mısınız şimdi? Minik bir işim var halledip geliyorum.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 5 Ağustos 2021 #37 erengore dedi: Limits sekmesini atar mısınız şimdi? Minik bir işim var halledip geliyorum. Genişletmek için tıkla...
erengore dedi: Limits sekmesini atar mısınız şimdi? Minik bir işim var halledip geliyorum. Genişletmek için tıkla...
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #38 Khaleesi Targaryen dedi: Eki Görüntüle 1128999 Genişletmek için tıkla... Anladım sorunu az çok. Dengesiz bir PL limiti var. İşlemci çok dahasını istiyor. TPL sekmesini atar mısınız belki sorunu çözebiliriz. CPU Cache'i -130 CPU Core'u -144 Yapın.
Khaleesi Targaryen dedi: Eki Görüntüle 1128999 Genişletmek için tıkla... Anladım sorunu az çok. Dengesiz bir PL limiti var. İşlemci çok dahasını istiyor. TPL sekmesini atar mısınız belki sorunu çözebiliriz. CPU Cache'i -130 CPU Core'u -144 Yapın.
Khaleesi Targaryen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 3.002 Çözümler 17 5 Ağustos 2021 #39 erengore dedi: Anladım sorunu az çok. Dengesiz bir PL limiti var. İşlemci çok dahasını istiyor. TPL sekmesini atar mısınız belki sorunu çözebiliriz. CPU Cache'i -130 CPU Core'u -144 Yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bilgisayarı yeniden başlatıp tüm yaptıklarımızı sıfırdan yaptım ve stres testinden sonra limits'de uyarı yoktu.
erengore dedi: Anladım sorunu az çok. Dengesiz bir PL limiti var. İşlemci çok dahasını istiyor. TPL sekmesini atar mısınız belki sorunu çözebiliriz. CPU Cache'i -130 CPU Core'u -144 Yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bilgisayarı yeniden başlatıp tüm yaptıklarımızı sıfırdan yaptım ve stres testinden sonra limits'de uyarı yoktu.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #40 Khaleesi Targaryen dedi: Eki Görüntüle 1129186 Genişletmek için tıkla... Şaka gibi gitmişler en önemli değişken olan Power Limit 4'ü kilitlemişler. Maalesef üstesinden gelemeyebiliriz. Şimdilik sıcaklık sorununuz gitti mi kontrol edin hocam.
Khaleesi Targaryen dedi: Eki Görüntüle 1129186 Genişletmek için tıkla... Şaka gibi gitmişler en önemli değişken olan Power Limit 4'ü kilitlemişler. Maalesef üstesinden gelemeyebiliriz. Şimdilik sıcaklık sorununuz gitti mi kontrol edin hocam.