Monster Abra A5 v16.5 Taşınabilir HDD önerisi

Monster Abra A5 v16.5 cihaz için oyun oynamak amaçlı taşınabilir HDD önerilerinizi bekliyorum. Cihazda hangi portların olduğunu görsel olarak yüklüyorum en verim alacağım bağlantı tipini söylerseniz sevinirim. Fiyatları bilmiyorum fakat en fazla 500 GB önerirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• CE3267F8-5B34-46DA-8AF7-08FF9CDA1132.jpeg
    228,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 2BA5DECE-F587-46D6-8652-EE529F220BCD.jpeg
    184,8 KB · Görüntüleme: 28
USB 3.1 destekli harici harddisk alabilirsiniz. Piyasada pek fazla 500 gb ürün kalmadı. İyi verim almak istiyorsan 240 veya 480 gb SSD disk alıp birde yanına harici harddisk kutusu alarak maksimum performansa ulaşabilirsiniz.

500 GB Harddisk

Belirttiğim ssdlerden biri ile aşağıdaki harddisk kutusunu birlikte alıyorsunuz. SSD yi bu kutunun içerisine monte edip harici harddisk gibi kullanmaya başlıyorsunuz.

Harddisk Kutusu

Belirttiğim ssdlerden biri ile aşağıdaki harddisk kutusunu birlikte alıyorsunuz. SSD yi bu kutunun içerisine monte edip harici harddisk gibi kullanmaya başlıyorsunuz.

Harddisk Kutusu
Dediğiniz daha mantıklı her açıdan. Peki oyun oynarken sıkıntı yaratır mı yoksa takılı gibi tam performans kullanabilir miyim? Ayrıca 240 GB attığınız model 450 TL daha ucuz F/P bir 240 GB model var mıdır? Sadece oyun yüklenecek eğer 300 lira bandında öneriniz varsa benim için daha rahat olur.

Siz oyunu harici harddiske kurup oynamayı düşünüyorsanız zaten en büyük sorun bu olacaktır. Harici harddisk bilgisayara kablo ile bağlandığı için beklediğiniz performansı alamazsınız. Harici harddiskin amacı dosyalarınızı yedeklemenizdir.

Oynanır zaten ama performans alamazsınız. Eğer bilgisayarınızda SSD takılı değil ise ve bilgisayarınız monster ise M2 sata yuvasına M2 ssd takarak maksimum performans alabilirsiniz. Usb ile oyun oynanmasını ben şahsi olarak önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…