biosunuz benden daha güncelmiş hocam en son sadece teknik serviste güncelliyorlardı ama şimdi bi arayıp dil dökeceğim belki de tüm sorun budur

Bir Monster klasiği olarak ölü pixelle geldi. Teknik servise gönderdim. Demek BIOS'ta güncellemişler.
Bios update'leri her marka gibi sitede yayınlasalar da takip etsek bir de inysde bios ile ilgili hiçbir veri bulamıyorum internette kontrol de edemiyorum güncel mi diye... mail atın link yollayalım dediler bakalım başarılı olursa yazıcam tekrar, çok teşekkür ederim sana tekrardan
Bir Monster klasiği olarak ölü pixelle geldi. Teknik servise gönderdim. Demek BIOS'ta güncellemişler.
Monster'dan yanıt geldi, güncel bios sürümünü yollamışlar, seninkinden de güncel sanırım.(1-07-13TFB5)

Ancak sıkıntı şu, mailden aynen alıntı yapıyorum

Öyle bir korkutmuşlar ki cesaret edemedim servisler erişilebilir yoğunluğa düşene kadar böyle devam, en son gittiğimde sokağın ortasına kadar kuyruk vardı kapıda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…