yagze12 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 PES 2021 club Edition'da juventusu aldım. Ronaldo ve tüm kadro gelecek mi (3000 Coins dahil mi) 1650 Ti 16 RAM kaldırır mı? Monster Abra A5 v16.6.1. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2021
PES 2021 club Edition'da juventusu aldım. Ronaldo ve tüm kadro gelecek mi (3000 Coins dahil mi) 1650 Ti 16 RAM kaldırır mı? Monster Abra A5 v16.6.1.
H Haruki Murakami Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 4.050 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Muğla/Bodrum 4 Ocak 2021 #2 Evet, rahatlıkla kaldırır. Yüksek ayarlarda oynarsınız.
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 Kafa mı buluyorsun?
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 4 Ocak 2021 #4 PES o kadar da iyi sistem isteyen bir oyun değil. Rahat kaldıracaktır. Fakat bu durum PES 2022'de değişebilir. Spooderman dedi: Kafa mı buluyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyor olamaz mı arkadaşım ?
PES o kadar da iyi sistem isteyen bir oyun değil. Rahat kaldıracaktır. Fakat bu durum PES 2022'de değişebilir. Spooderman dedi: Kafa mı buluyorsun? Genişletmek için tıkla... Bilmiyor olamaz mı arkadaşım ?
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 4 Ocak 2021 #5 Ronaldo ve Juventus'un tüm kadrosu gelecek. 3000 coins dahil. O sistemle de yüksek ayarlarda oynayabilirsin. Ama merak etme Juventus'un kadrosuyla oynamayacaksın zaten. Hatta şimdiden geçmiş olsun diyorum, kanser olacaksın.
Ronaldo ve Juventus'un tüm kadrosu gelecek. 3000 coins dahil. O sistemle de yüksek ayarlarda oynayabilirsin. Ama merak etme Juventus'un kadrosuyla oynamayacaksın zaten. Hatta şimdiden geçmiş olsun diyorum, kanser olacaksın.
yagze12 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #6 Taspar dedi: Ronaldo ve Juventus'un tüm kadrosu gelecek. 3000 coins dahil. O sistemle de yüksek ayarlarda oynayabilirsin. Ama merak etme Juventus'un kadrosuyla oynamayacaksın zaten. Hatta şimdiden geçmiş olsun diyorum, kanser olacaksın. Genişletmek için tıkla... Niye ki Spooderman dedi: Kafa mı buluyorsun? Genişletmek için tıkla... Genelikle iceffy dedi: PES o kadar da iyi sistem isteyen bir oyun değil. Rahat kaldıracaktır. Fakat bu durum PES 2022'de değişebilir. Bilmiyor olamaz mı arkadaşım ? Genişletmek için tıkla... İşte herkes senin gibi olsa soru sormak ta ayıp oldu burada hemen kafa mı buluyorsun yazmış sabır sadece. Bu kadar iyi bir sosyal bölümde kaba kişilerde illaki oluyor
Taspar dedi: Ronaldo ve Juventus'un tüm kadrosu gelecek. 3000 coins dahil. O sistemle de yüksek ayarlarda oynayabilirsin. Ama merak etme Juventus'un kadrosuyla oynamayacaksın zaten. Hatta şimdiden geçmiş olsun diyorum, kanser olacaksın. Genişletmek için tıkla... Niye ki Spooderman dedi: Kafa mı buluyorsun? Genişletmek için tıkla... Genelikle iceffy dedi: PES o kadar da iyi sistem isteyen bir oyun değil. Rahat kaldıracaktır. Fakat bu durum PES 2022'de değişebilir. Bilmiyor olamaz mı arkadaşım ? Genişletmek için tıkla... İşte herkes senin gibi olsa soru sormak ta ayıp oldu burada hemen kafa mı buluyorsun yazmış sabır sadece. Bu kadar iyi bir sosyal bölümde kaba kişilerde illaki oluyor