Monster Abra A5 v16.6.1 sıcaklık değerlendirmesi

meliksah3334

Picopat
Daha fazla  
PC boşta güç tasarrufu modunda internetten derse katıldığımda GPU 53, CPU 55 derecelerde geziyor. Oyunda performans modunda 80 derecede geziyor. Alalı 2 hafta oldu. Sıcaklık değerleri normal mi? PC modeli Abra A5 v16.6.1.

Boşta sanki bir tık daha düşük olması gerek diye biliyorum, onun dışında hangi oyun bilmiyorum ancak hem işlemci hem ekran kartında 80 derece ise iyi.

Gayet iyi değerler yük altında. Ben Cyberpunk 2077'de 90 dereceyi görüyorum. Turbo Mod açık olduğundan bi sıkıntı olmuyor.

Boşta sanki bir tık daha düşük olması gerek diye biliyorum, onun dışında hangi oyun bilmiyorum ancak hem işlemci hem ekran kartında 80 derece ise iyi.
Laptoplarda boşta 50 dereceler aslında çok normal. Üstüne tarayıcı ve ekran kartının işlemesi gereken bir görüntü de var.

boşta dün 45 50 arası gezerken bugün 55 56 dereceyi görmek şaşırttı.
60 62 dereceyi bile gördü internette takılırken anlamsız

Son düzenleme:
boşta dün 45 50 arası gezerken bugün 55 56 dereceyi görmek şaşırttı.
60 62 dereceyi bile gördü internette takılırken anlamsız
Fan hızı yüke göre değiştiğinden tasarruf modunda fanlar tam kapasite ile çalışmıyor. Turbo mod açsanız 45 derecelere kadar düşer.

dün güç modunda 40 45 dereceyken bugün neden 60 dereceyi gördü onu sorguluyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…