Monster Abra A5 v16.6.3 AIDA64 stress testi

Benim iade konusunda bir bilgim yok maalesef

Evet sanırım kafaya taka taka kafa bırakmadım kendimde. Maalesef Turbo fan modu gibi bir şey bilmiyorum çünkü Monster kontrol merkezi yok cihazda. Control Center 3.0 güncellemesi var. Yardımlar için teşekkür ederim. Altına bir yükseltici alacağım hem hava akışı sağlansın hem de boynumla eşit hizada dursun diye.

Control Center 3.0 uygulaması içinde ''fan speed control'' seçeneği olması lazım. Cihaz daha serin çalışsın istiyorsan yük altında seçeneklerden yüksek hızlı olanı seçebilirsin. Biraz daha gürültülü ama daha serin çalışır.

Hep gürültü çıkarsın ama soğuk olsun istiyorum. Kulaklığım hiç ses geçirmiyor. Hangi modu seçmeliyim? Performans modunda tutuyorum. Diğer modlar güç tasarrufu, eğlence, sessiz. Hep %100 çalışmasını sağlayan bir ayar var. Oyuna girerken açmalı mıyım o ayarı?

%100 çalışmasını sağlayan ayar turbo fan oluyor işte. Fan hızı "en fazla" olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…