Arkadaşlar uzun süreden sonra tekrar merhaba. Bütçem 7000-8000 arası ve ben bu ürünü buldum. Gerek 120Hz olması, gerek diğer özellikleri ve bu fiyatta olması beni cezbetti. Sizce alınır mı? Pek fazla alternatifim yok. Monster firmasının soğutması konusunda çok tartışma var. Varsa önerilerinizi link atarsanız sevinirim. İyi günler...
Acer Nitro 5 AN515-55-57VY NH.Q7JEY.004 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX 1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400LNTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 AN515-55-57VY Notebook NH.Q7JEY.004 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Arkadaşlar önerdiğiniz ürünün ekranı kaç Hz acaba?
Yorumlarda birisi açıklamadaki gibi değil 60Hz falan yazmış?
Acaba NVIDIA ayarlarından ayar yapmadı mı diye düşünüyorum...
Arkadaşlar önerdiğiniz ürünün ekranı kaç Hz acaba?
Yorumlarda birisi açıklamadaki gibi değil 60Hz falan yazmış?
Acaba NVIDIA ayarlarından ayar yapmadı mı diye düşünüyorum...
Hocam attığınız Acer hoşuma gitti. Bu ürünün eksileri nelerdir bir bilginiz var mıdır? Onun haricinde; hani şu kadar daha para koy, şunu al dediğiniz bir ürün var mıdır?
Hocam attığınız Acer hoşuma gitti. Bu ürünün eksileri nelerdir bir bilginiz var mıdır? Onun haricinde; hani şu kadar daha para koy, şunu al dediğiniz bir ürün var mıdır?
Hocam her laptopun eksikleri vardır ama işlemcisi bu fiyata bir tık daha iyi olabilirdi, bir de RAM'i tek kanal olduğu için oyunlarda bir miktar daha az FPS alabilirsiniz, yanına bir 16 daha RAM alabilirseniz çok iyi olur. Attığım Acer 2020 model, önceki serilerde ısınma problemi vardı ama bunda çözmüşler bayağı. Onun harici teknoloji şans işidir, tek diyeceğim bu.
Hocam her laptopun eksikleri vardır ama işlemcisi bu fiyata bir tık daha iyi olabilirdi, bir de RAM'i tek kanal olduğu için oyunlarda bir miktar daha az FPS alabilirsiniz, yanına bir 16 daha RAM alabilirseniz çok iyi olur. Attığım Acer 2020 model, önceki serilerde ısınma problemi vardı ama bunda çözmüşler bayağı. Onun harici teknoloji şans işidir, tek diyeceğim bu.
Acer Nitro 5 AN515-55-57VY NH.Q7JEY.004 i5-10300H 8 GB 512 GB SSD GTX 1650TI 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.