frankenstein0 Femtopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarımın BIOS güncellemesi var mı veya yok mu diye nasıl bakarım? Eğer varsa güncellemeyi nasıl yaparım? Teşekkürler.
Merhaba. Bilgisayarımın BIOS güncellemesi var mı veya yok mu diye nasıl bakarım? Eğer varsa güncellemeyi nasıl yaparım? Teşekkürler.
TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 Monster'a mail atmıştım ben zamanında onlar bana göndermişti daha güncel bir versiyonu. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 frankenstein0 dedi: Merhaba. Bilgisayarımın BIOS güncellemesi var mı veya yok mu diye nasıl bakarım? Eğer varsa güncellemeyi nasıl yaparım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Monster'ın sayfasına bakın yok ise mail atın. Bazen verebiliyorlar. BIOS dosyası verirse nasıl güncelleyeceğiniz konusunda destek oluruz. Artı 0 Eksi
frankenstein0 dedi: Merhaba. Bilgisayarımın BIOS güncellemesi var mı veya yok mu diye nasıl bakarım? Eğer varsa güncellemeyi nasıl yaparım? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Monster'ın sayfasına bakın yok ise mail atın. Bazen verebiliyorlar. BIOS dosyası verirse nasıl güncelleyeceğiniz konusunda destek oluruz.
KS KS frankenstein0 Femtopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #4 claus dedi: Monster'ın sayfasına bakın yok ise mail atın. Bazen verebiliyorlar. BIOS dosyası verirse nasıl güncelleyeceğiniz konusunda destek oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şekilde üstteki arkadaşa ayrıı sana ayrı teşekkür ederim. Üstteki arkadaşın dediği gibi Monster'a yazdım cevap bekliyorum ve kurulum esnasında yine buraya geleceğim desteğini bekliyorum. Artı 0 Eksi
claus dedi: Monster'ın sayfasına bakın yok ise mail atın. Bazen verebiliyorlar. BIOS dosyası verirse nasıl güncelleyeceğiniz konusunda destek oluruz. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şekilde üstteki arkadaşa ayrıı sana ayrı teşekkür ederim. Üstteki arkadaşın dediği gibi Monster'a yazdım cevap bekliyorum ve kurulum esnasında yine buraya geleceğim desteğini bekliyorum.