Monster Abra A5 V16.6 alınır mı?

Bütçe
7000-8500

Alınır mı?
Yoksa başka model ya da başka marka ya mı yönelmeliyim?
Güncel oyunları oynayacağım.

Alınmaz tabii ki. @WoLeRm.

Arkadaşın seçtiği bilgisayarlar fena değil alınır.

Alınır mı?

Baya iyi bir laptop. Eğer RAM'i 16 yapabilirsen güncel oyunların çoğunu sıkıntısız bir şekilde oynarsın. 8 GB RAM drop yemene sebep olabilir.
Alınmaz tabii ki. @WoLeRm.

Arkadaşın seçtiği bilgisayarlar fena değil alınır.

Neye göre alınmaz. Piyasaya göre F/P ürünü bir laptop. Merak ettim sebebi nedir? Çevremde bir sürü Monster kullanan arkadaşlarım var ve hepsi de memnunlar. Bence alınabilir bir ürün.

Alınır mı?

Bütçen az olduğu için Monster öneririm ama 15K laptop alacağım deseydin Monster bakma bile derdim.

Baya iyi bir laptop. Eğer RAM'i 16 yapabilirsen güncel oyunların çoğunu sıkıntısız bir şekilde oynarsın. 8 GB RAM drop yemene sebep olabilir.

Neye göre alınmaz. Piyasaya göre F/P ürünü bir laptop. Merak ettim sebebi nedir? Çevremde bir sürü Monster kullanan arkadaşlarım var ve hepsi de memnunlar. Bence alınabilir bir ürün.

Bir fanboyu daha kaldıracak değilim. @WoLeRm kardeşim Allah kolaylık versin fanboylarla.

Alınır mı?

Bunu tercih etsen daha faydalı olur.

Herkes aldığı maldan memnundur.Turbox'u öven veletler bile var.Alınmaz demesinin sebebi Çin'den alıp marka basması ve ısınma problemi.

Herkes aldığı maldan memnundur. Turbox'u öven veletler bile var. Alınmaz demesinin sebebi Çin'den alıp marka basması ve ısınma problemi.

7000 TL bütçeli, aynı özelliklere sahip bir MSI laptop gösterin hocam. Bizde düşük bütçeli arkadaşlara Monster önermeyelim. Türkiye' de yaşıyoruz ve fiyatlar ortada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı