Monster Abra A5 V16.6 alınır mı?

Bütçe
7000-8500

Kendin bile yapabilirsin bilgisayarcıyı işin içine sokma ne olur ne olmaz.

Kardeşim al buyur bak kardeşimiz buldu bak bakalım MSI ile alakası yok monsteren son planda olur her bilgisayardan bak.

Hocam arada 1000 TL fark var. Tekrar söylüyorum. Monster fanı değilim. Bütçeye göre söyledim. Eğer 1000 TL daha koyabilecekse bence de Acer alsın.

Benim de bir tanıdığım var fazla sevmiyorum aslında neredeyse hiç laptop önermemi istedi Monster Abra kakaladım enayiye.

Anlamıyorum o işlerden o yüzden öyle dedim.

Yok basit bir küçük bilgisayar bile olabilir USB'ye kurulum yapıyonuz falan videoları var yeter ki bir kullanılacak bilgisayar olsun yaparsınız yani.

Mahalle bilgisayarcısına gitmen guzum. Şaka bir yana da dikkat et bilen bir arkadaş varsa ona yaptır ve garanti durumunu araştır. Garanti dışı kalıyormu diye.

Yok basit bir küçük bilgisayar bile olabilir USB'ye kurulum yapıyonuz falan videoları var yeter ki bir kullanılacak bilgisayar olsun yaparsınız yani.

Teşekkürler keşke bu virüs dalgası çıkmasaydı da her işi bozduğu gibi laptop bilgisayar türünü de mahvetmeseydi bundan 2 3 yıl önceki laptop şu an 4 5 milyar fazla saçmalığın daniskası resmen.

Benim aldığım bilgisayar bu Haziran'ın sonu idi 7000 TL aldım şimdi 8300 TL en az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…