Monster Abra A5 v16.6 cihazın kasasında elektriklenme sorunu

qzcan

Hectopat
Merhabalar, yaklaşık 2 gün önce almış olduğum Monster Abra A5 v16.6 laptopun kasasında elektriklenme olduğunu fark ettim. Diğer odadaki topraklı prize taktığımda elektriklenme olmuyor ama eski bilgisayarımda kullandığım prizde elektriklenme mevcut. Topraksız prizde kullanmanın sakıncalarının farkındayım sadece şunu sormak istiyorum. Yeni alınmış bir bilgisayarda böyle elektriklenme olması doğal bir durum mudur yoksa servise götürmeli miyim?

Elektriklenme yoğun olarak laptop monitörün arka kapağında elimi sürtünce oluyor. Ondan biraz daha şu bileklerimizi koyduğumuz kısımda var.

Hocam merhaba, o zamanlar monster'dan bir teknik ekipteki arkadaşla görüşmüştüm. Sorunu çözmediler ama bana bilgisayarı topraksız bir prize taktığımı söylediler. Zaten topraksız bir prizde arızalanması durumunda garanti dışı kalacağını öğrendim. O süreden beri topraklı prizde kullanıyorum. Herhangi bir sorun çıkmadı

Hocam merhaba, o zamanlar monster'dan bir teknik ekipteki arkadaşla görüşmüştüm. Sorunu çözmediler ama bana bilgisayarı topraksız bir prize taktığımı söylediler. Zaten topraksız bir prizde arızalanması durumunda garanti dışı kalacağını öğrendim. O süreden beri topraklı prizde kullanıyorum. Herhangi bir sorun çıkmadı
Cevabın için teşekkürler bende dikkat edeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı