Monster Abra A5 v16.6 laptopta Windows kurulurken diskler gözükmüyor

Yakuphizm

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sorunum şu; laptopumu formatladıktan sonra Windows kurulum ekranında diskleri sildim yanlışlıkla, şimdi ne yaparsam yapayim gözükmüyor. Monster servisine gönderdim disk değişimi lazım diskin ömrü bitmiş dediler alakası olduğunu zannetmiyorum. Evet içindeki disk eski ama takır takır çalışıyorken ben kurulumda sildikten sonra gözükmemeye başladi, durumu bu şekilde izah ettim onlar da ayni şeyi söyledi, diskin ömrü bitmiş değişmesi lazım. Ya bu bir anda mı bitti, tahminim para koparmak için yaptılar. Bu sorunu kendim nasıl halledebilirim? Çünkü biliyorum ki bu fiziksel değil yazılımsal bir sorun. Ha bir de içinde bir tane SSD bir tane HDD vardi ikisinin de mi ömrü ayni anda bitti? Yardimci olursaniz sevinirim, laptopum Monster Abra A5 v16.6.

Diski hiç görmüyor BIOS'ta da gözükmüyor yalnşıkla kurulum ekranında sildikten sonra

Yani ilk olarak diskte sorun var mı kontrol et farklı bir sisteme bağlayıp. İyi takılmışmı kablolama durumlarına bak BIOS'a bir daha bak detaylıca BIOS'ta bulursan PowerShell ile kurulum ekranında getirirsin. Ama eğer sorun BIOS'ta gözükmemesiyse değişim olacak gibi tanımıyor veya farklı bir ayar söz konusu olabilir.

Teknik servise sorduğumda test sistemine takıldığında da gözükmediğini söylediler ama ben bunun yalan olduğunu düşünüyorum nasıl biterki ya da ikisi aynı anda bitemez yalnışıkla orada sildim sonra bir daha gözükmedi kendi servisine götürdüm geliştirici oldukları için BIOS'tan bir şeyler yaparlar belki düzelir diye direk disk değişimi dediler o yüzden böyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…