Monster Abra A5 v16.6 sıcaklık değerleri normal mi?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sigortacı
Merhaba,
Monster Abra A5 v16.6 laptop eğlence modunda Far Cry 5 oynarken CPU 82 GPU 80 derecelere ulaşıyor. Grafikler normalde ayarda oynuyorum. Sessiz moduna aldığımda fanlarla birlikte ısınında düşmesini umdum ama bir değişiklik olmadı. Sıcaklığı nasıl düşürebilirim?

89'dan sonrası hiçbir laptop için normal değil. Sessiz mod web de gezerken veya düşük güç gerektiren işler için kullanın. Turbo mod varsa onu açarak deneyin.

Hocam yüksek performans moduna aldığımda sıcaklık daha da mı artar?

Sorunun iki farklı cevabı var.
Far Cry 5 oynarken Full yük altındamı laptop?
Yük altında bu dereceler ise, yüksek performansa aldığınızda sıcaklık artmaz artar diye bir şey yok.
Ama şu an yük altında olmadığı halde bu kadar ısınıyorsa yüksek performansa alınca çoğalır ısı.

Gayet normal. 90-100 arasına kadar çıkabilir.
Sessiz modda hem düşük performans alma şansınız var hem de daha çok sıcaklık artışı olabilir.

Gayet normal. 90-100 arasına kadar çıkabilir.
Sessiz modda hem düşük performans alma şansınız var hem de daha çok sıcaklık artışı olabilir.

Kardeşim sen turboya almadan oyunuyorsan çok kötü bir değer ki şaşmadım Monster sonuçta he deseydin bana ben Turbo'da oynuyorum iyi derdim turboya alırsan daha fazla ısınacak erir bilgisayar yazık. @WoLeRm sen bir açıklama yapar mısın kardeşim.

Yük altında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…