Monster Abra A5 v16.7.1 10.000 TL'ye alınır mı?

5h13ld

Hectopat
Oyun için alacağım. Öyle ağır oyunlar falan oynayacağımı zannetmiyorum. Sizce fiyatına göre uygun mudur? Yani alınabilir mi?
Ürün: https://ty.gl/gdxkslufue

Alınmaz. 1650 ne? 3050 laptop alırsın o paraya.

Aslında pek bilgili sayılmam bu konular da özür dilerim. 3050 Ti ekran kartına sahip ürünün linkini atar mısınız rica etsem? Bir de ona bakmak isterim.

Aslında pek bilgili sayılmam bu konular da özür dilerim. 3050 Ti ekran kartına sahip ürünün linkini atar mısınız rica etsem? Bir de ona bakmak isterim.
Hocam ben 1650'ye ne olursa olsun 10.000 TL asla vermem bir de Monster markasına bu parayı vermem şahsen.

Hocam ben 1650'ye ne olursa olsun 10.000 TL asla vermem bir de Monster markasına bu parayı vermem şahsen.
Başka laptop varsa ikinizden de beklerim atmanızı hocalarım. Maalesef en ucuz laptoplar bunlar ve başka çare yok. Benim önerim;

En azından bunu alman dostum.

bütçe varsa bunu öneririm. Bildiğim kadarıyla coil whine dışında bir sorunu yok bu serinin. Lenovo daha sabah 10.700tl idi ya. Akakçe'de hala öyle gözüküyor fiyat değişmiş.

Net 10k değil ama 10.500 11k gibi bulunur.

Kabulumdur hocam. İlginiz için teşekkürler.

Size de aynı şekilde teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…