Monster Abra A5 v16.7.1 gri ekranda kalıyor

cihan.sagin

Hectopat
Monster Abra A5 v16.7.1 cihazım güncellemeden sonra gri ekranda kalıyor. Fare imleci mavi yükleniyor simgesinde kaldı. Cihaz 4 gündür bende Total'de 15 saat kullanmadım bile bunun nedeni ne olabilir? İade vermeyi düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster Abra A5 v16.7.1 cihazım güncellemeden sonra gri ekranda kalıyor. Fare imleci mavi yükleniyor simgesinde kaldı. Cihaz 4 gündür bende Total'de 15 saat kullanmadım bile bunun nedeni ne olabilir? İade vermeyi düşünüyorum.

İade ver gitsin. Monster çöp.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar monster abra a5 v16.7.1 model cihazımı 4. Gününde iadeye verdim.Windows güncellemesinden sonra bir daha açılmadı forumlarda çok fazla yorum ve eleştiri okumuştum fakat yine de önyargılarımı kırarak tasarımını beğendiğim için tercih etmiştim.Hayal kırıklığı oldu benim için.Sonrasında tekrar araştırmaya koyuldum marka ve modeller hakkında.Açık konuşayım her markanın her modeli hakkında 7 tane iyi yorumu varsa 3 tane eleştiri yorumu mutlaka var…Tabiki bu kişinin cihazı ne amaçla kullandığı cihazda ne gibi işlemler yaptığı ve ondan ne gibi bir performans beklediğine göre değişir.Kimisi ucuz yollu olsun laptop olsun ama asla ısınmasın her oyunu şakır şakır oynatsın gibi beklentiler içine giriyor daha doğrusu laptop alıp masaüstü bilgisayar performansı bekliyor.Eleştiriler ve yorumlar doğrultusunda beni tatmin edeceğini düşündüğüm 2 tane cihaz seçtim bunları sizinle paylaşacağım müthiş grafikli oyunlar oynamıyorum arada oyun ve gündelik kullanıma yönelik paylaştığım cihazları değendirip öneride bulunursanız sevinirim.Teşekkürler.
1.) Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da!
2.) Asus Tuf Gaming F15 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming F15 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Arkadaşlar Monster Abra A5 v16.7.1 model cihazımı 4. Gününde iadeye verdim. Windows güncellemesinden sonra bir daha açılmadı forumlarda çok fazla yorum ve eleştiri okumuştum fakat yine de önyargılarımı kırarak tasarımını beğendiğim için tercih etmiştim. Hayal kırıklığı oldu benim için. Sonrasında tekrar araştırmaya koyuldum marka ve modeller hakkında. Açık konuşayım her markanın her modeli hakkında 7 tane iyi yorumu varsa 3 tane eleştiri yorumu mutlaka var…tabii ki bu kişinin cihazı ne amaçla kullandığı cihazda ne gibi işlemler yaptığı ve ondan ne gibi bir performans beklediğine göre değişir. Kimisi ucuz yollu olsun laptop olsun ama asla ısınmasın her oyunu şakır şakır oynatsın gibi beklentiler içine giriyor daha doğrusu laptop alıp masaüstü bilgisayar performansı bekliyor. Eleştiriler ve yorumlar doğrultusunda beni tatmin edeceğini düşündüğüm 2 tane cihaz seçtim bunları sizinle paylaşacağım müthiş grafikli oyunlar oynamıyorum arada oyun ve gündelik kullanıma yönelik paylaştığım cihazları değendirip öneride bulunursanız sevinirim. Teşekkürler.
1.) Acer Nitro 5 12.Nesil Core i5 12500H-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-Rtx3050 4Gb-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en uygun taksit seçenekleri ile Vatan Bilgisayar'da!
2.) Asus Tuf Gaming F15 11.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus Tuf Gaming F15 11.Nesil Core i5 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Öneri için yeni konu açın hocam, vatan şart değilse buna bakın. Kurtulduğunuza sevindim modelden.

Öneri için yeni konu açın hocam, vatan şart değilse buna bakın. Kurtulduğunuza sevindim modelden.

Bu model bütçemi aşıyor ne yazık ki attığım cihazlar hakkında bir öneriniz olur mu ?

Bu model bütçemi aşıyor ne yazık ki attığım cihazlar hakkında bir öneriniz olur mu?

İkisi arasından Nitro.

İkisi arasından Nitro.

Bu victus serisi son zamanların trendi galiba neden bu kadar çok öneriliyor aydınlatabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı