C cihan.sagin Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 14 2 Mayıs 2023 #1 Monster Abra A5 v16.7.1 cihazım güncellemeden sonra gri ekranda kalıyor. Fare imleci mavi yükleniyor simgesinde kaldı. Cihaz 4 gündür bende Total'de 15 saat kullanmadım bile bunun nedeni ne olabilir? İade vermeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
Monster Abra A5 v16.7.1 cihazım güncellemeden sonra gri ekranda kalıyor. Fare imleci mavi yükleniyor simgesinde kaldı. Cihaz 4 gündür bende Total'de 15 saat kullanmadım bile bunun nedeni ne olabilir? İade vermeyi düşünüyorum.
A Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.030 Makaleler 9 Çözümler 1.038 5 Mayıs 2023 #11 cihan.sagin dedi: Peki paylaştığım Nitro beni üzer mi ne dersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz kullanım için üzmez tabii ki de. Artı 0 Eksi
cihan.sagin dedi: Peki paylaştığım Nitro beni üzer mi ne dersiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Belirttiğiniz kullanım için üzmez tabii ki de.
KS KS C cihan.sagin Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 14 5 Mayıs 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: Belirttiğiniz kullanım için üzmez tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler hocam.Cihazı aldığımda izlenimlerimi paylaşacağım.Elinize sağlık. Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Belirttiğiniz kullanım için üzmez tabii ki de. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler hocam.Cihazı aldığımda izlenimlerimi paylaşacağım.Elinize sağlık.