Monster Abra A5 V16.7.5 alınır mı?

Msc1903

Centipat
Daha fazla  

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230405_122521_Trendyol.jpg
    Screenshot_20230405_122521_Trendyol.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 65
Oyun oynamak icin bilgisayar ariyorum.
Monster Abra A5 V16.7.5 Intel Core i5 11400h 8GB Ram 500GB Siyah 15.6
Bunu almayı duşunuyorum. Sizce nasıl? Oynayacağım oyunlar GTA 5, Valorant, RDR2 ve Forza Horizon 4 ya da 5.

Abra serisi almanızı önermiyorum. Aldığımız Abra cihazların malzeme kalitesi düşük ve ısı anakart gürültü gibi sorunlar ortaya çıkıyor.
Farklı markaların RTX 3050'li cihazlarına bu bütçede ulaşabilirsiniz.
Amazon.com.tr

Monster almayın hocam. Monster, Casper falan bu tarz firmalara yanaşılmaz. Ufacık bir sorun çıksa bile karşınızda muhatap bulamazsınız bulsanız bile dalga geçer gibi hizmet verirler. O yüzden HP, Asus, Dell gibi markalardan şaşmamak lazım. Bizzat kendim Monster'ı deneyimledim; ben aldığımda ucuzdu, muadil 3050 Ti notebooklar 1.5-2k daha pahalıydı. Şimdi ise Monster muadillerine göre özellik olarak çok daha pahalıya satıyor. Kesinlikle F/P değil.

Bende v16.6 var hiç memnun değilim. Bir daha laptop alırsam ne alacağım belli değil ama Monster olmayacağı kesin.

Ufacık bir sorun çıksa bile karşınızda muhatap bulamazsınız bulsanız bile dalga geçer gibi hizmet verirler
Valla iyi laptop değil ama buna Monster konusunda katılamam. Klavyede Ş harfi bozulmuştu. Gönderdiğimde sorunsuz yeni klavye takıp geri gönderdiler.

Alacağınız bilgisayarın 16 GB RAM olmasını tavsiye ederim. 8 GB kesmiyor artık hiçbir şeyi. Ekleme yapabilirsiniz. Yanına bir de 1TB HDD. Bende Abra a5v15.5 modeli var şu an, 2020 yılında almıştım. Hala götürüyor beni. Memnun olan sayılı kişilerdenim galiba.

Bende v16.6 var hiç memnun değilim. Bir daha laptop alırsam ne alacağım belli değil ama Monster olmayacağı kesin.

Valla iyi laptop değil ama buna Monster konusunda katılamam. Klavyede Ş harfi bozulmuştu. Gönderdiğimde sorunsuz yeni klavye takıp geri gönderdiler.
Bende bakım için servise vermiştim; servisten geldikten sonra cihaz 95 dereceleri görmeye başladı. Bu şikayet üzerine tekrardan servise verdim, termal macunun ya da bakır borunun değişmesini talep ettim. Kapağını bile açmadan bana geri verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı