Ekran kartı düşük kalıyor artık. Şuan oyunlari oynatabilir ama ileride çok sorun yaşarsın 1650 ile. Üstüne koyup 3050li sistem alman tabii ki daha mantıklı.
Bu ekran kartı maalesef eskimeye başladı, Ti versiyonu ya da onu desteklyecek bir sistem bu ekran kartını rahat ettirir. Abra A5 V19.1 15,6" Gaming Laptop | Monster Notebook üzerine RAM ve SSD eklerseniz daha rahat edersiniz.
Hocam Monster da ısınma problemi var bu modelde kuzenim kullanyor kaç kere termal macun ve ped değiştirse bile çözüm olmadı ben Acer Nitro 5 modelini kullanıyorum ve aşırı memnunum RTX 3050 olan Acer Nitro 5 alınmalı bence kesinlikle.
Hocam Monster da ısınma problemi var bu modelde kuzenim kullanyor kaç kere termal macun ve ped değiştirse bile çözüm olmadı ben Acer Nitro 5 modelini kullanıyorum ve aşırı memnunum RTX 3050 olan Acer Nitro 5 alınmalı bence kesinlikle.
Ekran kartı düşük kalıyor artık. Şu an oyunlari oynatabilir ama ileride çok sorun yaşarsın 1650 ile. Üstüne koyup 3050'li sistem alman tabii ki daha mantıklı.