XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Nisan 2025 #11 M_R_X dedi: Extra ısıya sebep olmaz. Performansta mevcut RAM'e göre gözle görülür artış olur. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler peki sizce 32gb gerekli mi Bu son sorum yeter artık çok soru sordum -.-
M_R_X dedi: Extra ısıya sebep olmaz. Performansta mevcut RAM'e göre gözle görülür artış olur. Genişletmek için tıkla... Her şey için teşekkürler peki sizce 32gb gerekli mi Bu son sorum yeter artık çok soru sordum -.-
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #12 XYZZYX dedi: Her şey için teşekkürler peki sizce 32 GB gerekli mi? Bu son sorum yeter artık çok soru sordum -.- Genişletmek için tıkla... Şu an şart olmasa da ileride kesinlikle şart olacaktır. Yapabiliyorsanız 32 GB ileriye dönük olması konusunda sizin için avantaj olur.
XYZZYX dedi: Her şey için teşekkürler peki sizce 32 GB gerekli mi? Bu son sorum yeter artık çok soru sordum -.- Genişletmek için tıkla... Şu an şart olmasa da ileride kesinlikle şart olacaktır. Yapabiliyorsanız 32 GB ileriye dönük olması konusunda sizin için avantaj olur.
Yiğit Köstekci Hectopat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #13 M_R_X dedi: Şu an şart olmasa da ileride kesinlikle şart olacaktır. Yapabiliyorsanız 32 GB ileriye dönük olması konusunda sizin için avantaj olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre geçmiş ama ben konu açmıştım mesaj alamadım bana da yardım etme şansınız varmı
M_R_X dedi: Şu an şart olmasa da ileride kesinlikle şart olacaktır. Yapabiliyorsanız 32 GB ileriye dönük olması konusunda sizin için avantaj olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir süre geçmiş ama ben konu açmıştım mesaj alamadım bana da yardım etme şansınız varmı
XYZZYX Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2025 #14 Yiğit Köstekci dedi: Hocam bir süre geçmiş ama ben konu açmıştım mesaj alamadım bana da yardım etme şansınız varmı Genişletmek için tıkla... Ben 32 RAM aldım, bana göre fazla geldi. Uygulamalar CPU ve GPU yoğunluklu çalışıyor. RAM bazen %50 bile olmuyor.
Yiğit Köstekci dedi: Hocam bir süre geçmiş ama ben konu açmıştım mesaj alamadım bana da yardım etme şansınız varmı Genişletmek için tıkla... Ben 32 RAM aldım, bana göre fazla geldi. Uygulamalar CPU ve GPU yoğunluklu çalışıyor. RAM bazen %50 bile olmuyor.