Monster Abra A5 v16.7 kasmaya başladı

RtcrS86

Hectopat
Laptopu alalı 2 yıl oluyor, son 2 haftadır kullandığım programlar (Adobe Premiere Pro, Photoshop, FL Studio.) kasmaya başladı. FPS düşüyor bu programlarda ve oynadığım oyunlarda droplar yiyor FPS eskisi gibi olmuyor. Bundan 2 ay önce laptopu garanti servisine yollamıştım o zamanlar kasma sorunu yoktu sadece kendi kendine kapanmaya başladığı için bakıma göndermiştim ve destek ekibi bana BIOS'un güncel olmadığından dolayı böyle bir sorun olduğunu söyleyip BIOS'u güncellediler. Bundan 2 hafta önce laptop her programı oyunu gereğinden fazla kasmaya başladı ve ne yaparsam yapim düzelmedi BIOS'u default ayarlara getirdim, 2 defa format attım ama hiçbir işe yaramadı oyuna girip sıcaklık testi yaptığım vakit 90 dereceleri geçtiğini gördüm bunun üzerine Arctic MX-6 termal macun alıp içini açıp macunu sürdüm. Derece 90'lardan 75'lere düştü fakat sorun yine çözülmedi. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmak gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelledikleri BIOS sürümünde de sıkıntı olabilir hocam. Bende laptopu aldığımda devam eden 2-3 sürüm BIOS versiyonları sıkıntılıydı, hala ilk aldığım sürümdeyim güncelleme yapmadım. Kendi kendine kapanma olayı gerçekten BIOS kaynaklı mıydı acaba araştırmış mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…