07gokhan Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Merhaba .Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook için bana EFI verebilecek bir yardımsever arkadaş var mıdır? Ekran kartı önemli değil onu ben halledeceğim.
Merhaba .Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook için bana EFI verebilecek bir yardımsever arkadaş var mıdır? Ekran kartı önemli değil onu ben halledeceğim.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.878 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2024 #2 07gokhan dedi: Merhaba .Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook için bana EFI verebilecek bir yardımsever arkadaş var mıdır? Ekran kartı önemli değil onu ben halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Laptop uyumsuz, ayrıca nasıl halledeceksiniz?
07gokhan dedi: Merhaba .Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook için bana EFI verebilecek bir yardımsever arkadaş var mıdır? Ekran kartı önemli değil onu ben halledeceğim. Genişletmek için tıkla... Laptop uyumsuz, ayrıca nasıl halledeceksiniz?
07gokhan Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 İnternette GTX 1050 Tİ ve GT 710 Sonomada çalıştırdıklarını gördüm ordan öyle söyledim ama zaten vazgeçtim artık masaüntünden devam. Belki birilerine yardımı olur diye linkini bırakayım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video kullanılamıyor dediğine bakmayın tıklayınca açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024
İnternette GTX 1050 Tİ ve GT 710 Sonomada çalıştırdıklarını gördüm ordan öyle söyledim ama zaten vazgeçtim artık masaüntünden devam. Belki birilerine yardımı olur diye linkini bırakayım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Video kullanılamıyor dediğine bakmayın tıklayınca açılıyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 Sizin sistem laptop olduğu için Nvidia GPU kullanamazsın. Intel GPU'da uyumsuz olduğu için sizin gibi laptop sistemler ile alakası yok o videonun. Masaüstü sistemler için.
Sizin sistem laptop olduğu için Nvidia GPU kullanamazsın. Intel GPU'da uyumsuz olduğu için sizin gibi laptop sistemler ile alakası yok o videonun. Masaüstü sistemler için.