Monster Abra A5 v16.7 mavi ekran hatası

• Konuyu başlatan wuri
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 337

wuri

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Bilgisayardımda mavi ekran hatası alıyorum son 4 gündür. Çözümünü araştırdım bazı yollar denedim ama yine mavi ekran çıktı. DMP dosyalarını ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
dmp dosyaları

Dosya Ekleri

• 7b9ab0fa-65c1-4741-adeb-fd935266b649.jpg
    7b9ab0fa-65c1-4741-adeb-fd935266b649.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Bilgisayardımda mavi ekran hatası alıyorum son 4 gündür. Çözümünü araştırdım bazı yollar denedim ama yine mavi ekran çıktı. DMP dosyalarını ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
dmp dosyaları

Merhaba. Monster bilgisayarlarda ne yazık ki böyle bir problem mevcut. Çözümü aşağıdaki şekildedir. İşlemi uygulayın sorun çözülecek. Ya da Monster uygulamalarını silersiniz.

Plyra 15 Haziran 2022

Alıntı başlangıç
Regedit'i açın.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe UpperFilters anahtarını sadece kbdclass olacak şekilde değiştirin.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96f-e325-11ce-bfc1-08002be10318}
Klasöründe ise UpperFilters anahtarını sadece mouclass olacak şekilde değiştirin.

Daha sonra sistemi yeniden başlatın. Kısa bir açıklama, ilk değişiklik kısayolları yöneten filtre sürücüsünü klavye sürücüsünden kaldırıyor. İkincisi ise fare sürücüsünden kaldırıyor.
Alıntı sonu.

Alıntı yapılan konunun linki: Çözüldü: Monster Abra V17.1 kbdclass.sys mavi ekran hatası

İyi akşamlar dilerim.

Merhaba.
dmp dosyaları

Merhaba sorununuz çözüdlü mü aynı sorun bende de var ve aynı model bilgisayarı kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı