Herkese merhabalar,
Öncelikle bu konuyu oluşturma sebebim bu bilgisayarı alırken aklımda birkaç soru vardı ve bu soruların cevaplarını forumlarda ararken bir türlü bu ürünü kullanmayan veya eline Monster almamış kişilerin kulaktan dolma bilgiler ile yorum yapması epey canımı sıkmıştı. Bu sebepten ötürü sizlere 2-2.5 haftalık deneyimimi anlatıp bir nebze olsun işinize yaramak isterim.
Öncelikle bilgisayar geldiği zaman çok güzel ve korunaklı bir paket içerisinde geliyor. Kendinizi özel hissettiriyor. Bilgisayarı açtıktan sonra içinden çıkan USB bellekte tüm sürücüler mevcut fakat GeForce Experience uygulamasından güncellemeleri denetlerseniz faydası olabilir. Bilgisayarı The Witcher 3 middle Earth Shadow of mordor.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi oyunlarda yüksek grafiklerde denedim ve çok nadir FPS düşmesi yaşadım oran vermem gerekse 2/10 defa diyebilirim.
Bir diğer konu ise bilgisayarın çok ısındığını düşünen kişiler için benim tecrübeme göre makine ısınması gerektiği kadar ısınıyor ne fazla ne az. Isınmaya başladığı zaman fanlar hızlanıyor sesten fark ettiriyor zaten.
Bir diğer hoşuma giden özelliği ise basit olması. Basit olmasından kastım istediğim her şeye istediğim şekilde erişebiliyorum. Kütüphanede miyim? Hemen sessiz moda alabiliyorum. Şarjım mı az? Tak güç tasarrufu moduna alabiliyorum. Bitti mi? Bitmedi! Oyun mu oynamak istiyorum? Hemen alıyorsun güç tasarruf moduna keyfine bakıyorsun. 15 senelik bilgisayardan böyle bir bilgisayara geçince medeniyet atlamış gibi hissettim. Belki bu özelliklere alışkın olanınız vardır
.
Son olarak kütüphanede kullanımdan bahsetmiştim laptoplarda olmazsa olmaz özellik touchpadidir diye düşünüyorum özellikle dışarıda kullanılacaksa. Touchpad'ten bir MacBook işlevi beklenemez fakat yine de çok kullanışlı o konudan yana aklınızda sorun varsa en net bu şekilde açıklayabilirim.
Ürün şu anda bende mevcut denememi istediğiniz bir şey olursa yazarsanız cevap vermeye çalışırım hepinize iyi sağlıklı günler dilerim...