T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #1 8 GB RAM daha alacağım ama laptopa hangisi uygun olur bilemedim. Modeli: Monster Abra A5 v17.1. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2022
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Takaly dedi: 8 GB RAM daha alacağım ama laptopa hangisi uygun olur bilemedim. Modeli: Monster Abra A5 v17.1. Genişletmek için tıkla... Şu anda cihazınızda hangi RAM varsa onu takmanız iyi olur.
Takaly dedi: 8 GB RAM daha alacağım ama laptopa hangisi uygun olur bilemedim. Modeli: Monster Abra A5 v17.1. Genişletmek için tıkla... Şu anda cihazınızda hangi RAM varsa onu takmanız iyi olur.
W WithTheRuleOfLaw Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 1.020 13 Ocak 2022 #3 Takaly dedi: 8 GB RAM daha alacağım ama laptopa hangisi uygun olur bilemedim. Modeli: Monster Abra A5 v17.1. Genişletmek için tıkla... Monster yetkili servisini arayıp hangi özelliklere sahip ram ekleyebileceğinizi öğrenin öncelikle. Ayrıca kendilerinin eklemesi durumunda ne kadara mal olacağını da sorun. Bütçenize ve piyasaya göre normalse orada taktırın derim, ben. Benden sana tavsiye.
Takaly dedi: 8 GB RAM daha alacağım ama laptopa hangisi uygun olur bilemedim. Modeli: Monster Abra A5 v17.1. Genişletmek için tıkla... Monster yetkili servisini arayıp hangi özelliklere sahip ram ekleyebileceğinizi öğrenin öncelikle. Ayrıca kendilerinin eklemesi durumunda ne kadara mal olacağını da sorun. Bütçenize ve piyasaya göre normalse orada taktırın derim, ben. Benden sana tavsiye.