Monster Abra A5 v17.1 için 86 derece nasıl?

Serkan1562

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni Monster Abra A5 v17.1 laptop aldım. Yardımcı olursanız çok memnum olurum simdiden teşekkürler.

Şu an 8 GB RAM olmasına rağmen bayağı hızlı Dying Light 2 (50 FPS DLSS kalite) Forza Horizon 5 (70 FPS) gibi oyunları yüksek ayarlarda oynayabiliyorum akıcı bir şekilde ama bilgisayar aşırı mı ısınıyor bilmiyorum. GPU ısınması 86-88'lere ulaşıyor bu normal mıdır? GTA 5'te de Ultra ayarlarda bu seviyelere ulaşıyor ısınma.

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU sıcaklığı normal, oyuncu laptopları böyle. Düşürmenin yolları var ama aldığınız haliyle bu değerleri görmeniz normal. İşlemci sıcaklığı nasıl?

GPU sıcaklığı normal, oyuncu laptopları böyle. Düşürmenin yolları var ama aldığınız haliyle bu değerleri görmeniz normal. İşlemci sıcaklığı nasıl?
Ona bakamadım göstergelerde görünmüyor

MSI Afterburner kullanın:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki hocam akşam deneyeceğim ortalama ne kadar olursa iyi ve ne kadarin üstüne çıkarsa kötü olur?

95'in üstüne pek çıkmasa iyi olur. UV yapıp sıcaklığı biraz daha düşürmeyi, sıcaklık düşmese bile performansı biraz daha artırmayı deneyebilirsiniz işlemci tarafında. Elle tutulur bir rehber bulamadım o konuda, ayrıca konusunu açarsanız yardımcı olurlar. Benim o konuda kısıtlı bilgim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…