Monster Abra A5 V17 2.3 arka kapak titreşimi

merlinbilal

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, 24 Kasım'da bu laptopu satın aldım elime 26 Kasım'da ulaştı. Alıp işletim sistemi kurdum daha sonra laptopun arka kapağında elinizle hissedebiliceğiniz bir titreşim mi denir elektriklenme mi denir çok hafif sadece hafif dokunarak hissedebiliceğiniz bir titreme var. Bastırınca kesiliyor bütün arka kapakta bu sorun var. 2 defa aradım ve konuştum konuşma özetleri şöyle:

1. teknik servis raporu: Bana söylenen şeye göre normal bir şey ve sık rastladığını söyledi arkadaş ismini hatırlamıyorum fanların çalışmasından dolayı böyle bir şey oluyormuş dedi. Ama arkada fan yok ekranın arkasında fanın ne işi var.

Tatmin olmadım 30 dakika sonra tekrar aradım.

2. teknik servis raporu: Ekranın arkasında hafif titreşim sağlayabilecek bir şey yok ürün hasarlı olabilir bize göndermenizi öneririm değişim veya iade talebinizi oluşturabilirsiniz vs.

Videoda gözükebilecek bir şey olsa alıp atmak isterdim bir de size sormak istiyorum arka kapağın elinizle hissedebiliceğiniz bir şekilde titremesi elektriklenmesi normal mi?

Not: İade et diyecek arkadaşlar iade edemem taksitle aldım ve paranın bana dönüşü öyle olacak 8 ay laptopsuz kalamam.

Fanlarla ilgisi yok, ilgili arkadaş güzel sallamış. Gördüğüm kadarıyla alüminyum kasa, evinizde topraklama hattı var mı? Adaptör bilgisayara takılıyken ekranın arkasına elinizi ters çevirip okşar gibi gezdirin. Hafif gıdıklama hissi oluşuyor mu?

Tam olarak dediğiniz şey oluyor. Bugün değişim talebi oluşturup gönderdim.
Topraklama hattını babama sordum denediğimiz priz de yokmuş. Daha önce yaşadım ve kasama statik elektrik dolmuştu bu olayı unutmuştum çok geç hatırladım gönderim sağlandıktan sonra kadar geç...

Öncelikle binada toprak hattı var mı bunu öğrenin ve daha sonra kullandığınız prizi topraklı prizle değiştirin. Bilgisayarınızı gönderdiğiniz iyi olmuş sorun bilgisayarla ilgili de olabilir, tespit edilmiş olur. Aynı sorunu arkadaşımın gaming laptopunda görmüştüm ama ondaki durum gıdıklamanın bir tık üstüydü. Servis, üründe problem olduğunu söyleyip değişim raporu vermişti.

Bina da toprak hattı var sanırım yardımınız ve öneriniz için çok teşekkürler. Umarım basit bir olay olup uğraştırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…