Monster Abra A5 V17.2.3 kaç lira eder?

Hocam neden RTX 3050'den yine RTX 3050ye geçiyorsunuz. 24 bin TL'ye RTX 4050 laptoplar mevcut.

Lenovo'nun kasası soğutması ve klavyesi diğer laptoplara göre iyi diyebilirim.

Hocam neden RTX 3050'den yine RTX 3050ye geçiyorsunuz. 24 bin TL'ye RTX 4050 laptoplar mevcut.

Lenovo'nun kasası soğutması ve klavyesi diğer laptoplara göre iyi diyebilirim.
Yiğidi öldür hakkını yeme, doğru diyorsunuz hocam nekadar Lenovo ile aram kötü bile olsa, soğutması gerçekten güzel.

Vallahi hocam sağutma olarak Lenovo en iyi markalardan bence. Performans için bir şey diyemem yakındır diğer modellere.

Performansta biraz sıkıntıları var hocam ya.

Yani bu Lenovo-HP-Acer ve finalde Monster Maceram'da HP ile uğraşırken bana keşke Lenovo'yu iade etmeseydim dedirtti.
Bana göre değil belki, ama alanda alsın hocam, RAM takviyesiyle az çok iș görür.

Hocam doğru söylüyorsunuz. Eğer ki Monster'ı satabilirsem 4050 alacağım. Satamazsam, gittiği yere kadar.

Hocam doğru söylüyorsunuz. Eğer ki Monster'ı satabilirsem 4050 alacağım. Satamazsam, gittiği yere kadar.

Alırsanızda bunu alın hocam. RTX 4050 140W, MUX switch özelliği var. Ekranı ise %100sRGB. Kalitesi de gayet iyi. YouTube'dan incelemelerine baktım ve uygun fiyata en iyisi bu. Sadece sonradan RAM takviyesi yapmanız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı