Monster Abra A5 v17.2.3 SSD önerisi

RosLy

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400H, RTX 3050Ti, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
i7 1255U, 16GB DDR4 3200MHz RAM, 512 GB NVMe M.2 SSD
Meslek
IT Destek Uzmanı
Herkese merhaba. Monster Abra A5 v17.2.3 model laptopum var. İçinde 500 GB Samsung M.2 SSD'si var fakat yeterli gelmiyor. Arttırmak istiyorum fiyat performans olarak 1TB veya 2TB almak istiyorum. Fiyat performans olarak ortalama olsun okuma yazması da çok düşük olmasını istemiyorum. Monster yetkili serviste ekstra taktırmak mı mantıklı yoksa benim alıp takmam mı? Monster'ın takması daha iyi fakat fiyatı yüksek tutabilir o yüzden kendim almak istiyorum ne yapmalıyım?

M.2 SSD ile SSD almam arasında uçurumlar olur mu hangisini almalıyım? Oyun da oynayacağım dosya aktarımı da yapacağım dosyalarımı da tutacağım.

Herkese merhaba. Monster Abra A5 v17.2.3 model laptopum var. İçinde 500 GB Samsung M.2 SSD'si var fakat yeterli gelmiyor. Arttırmak istiyorum fiyat performans olarak 1TB veya 2TB almak istiyorum. Fiyat performans olarak ortalama olsun okuma yazması da çok düşük olmasını istemiyorum. Monster yetkili serviste ekstra taktırmak mı mantıklı yoksa benim alıp takmam mı? Monster'ın takması daha iyi fakat fiyatı yüksek tutabilir o yüzden kendim almak istiyorum ne yapmalıyım?

M.2 SSD ile SSD almam arasında uçurumlar olur mu hangisini almalıyım? Oyun da oynayacağım dosya aktarımı da yapacağım dosyalarımı da tutacağım.

Bütçe vermemişsiniz ama bu SSD şu anda çok iyi fiyata geliyor.

Bütçe vermemişsiniz ama bu SSD şu anda çok iyi fiyata geliyor.

Bütçeyi netleştirmedim ama 1TB ve 2TB aradığım için 1000TL ile 3250TL arası olur ben bir ürün gördüm Kingston'un Kingston NV2 2TB PCIe 4.0 x4 M.2 22x80 NVMe 3500-2800 SSD - SNV2S/2000G 2TB bu fiyata 1TB ise 1300 TL civarı aralarında çok büyük fark yaşanır mı?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı