Monster Abra A5 v17.2 açılışta bip sesi gelip fanlar %100'de çalışıyor

Konyalifranklin

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Crucial 500GB SSD
Ekran kartı
3050ti
Arkadaşlar merhaba herkese iyi sosyaller, Monster Abra A5 v17.2 bilgisayarım bulunmaktadır. Her 3-4 açılışta bir fanları oturum açtığımda Full devirde çalıştırıyor ve bu uzun sürerse bilgisayar bip sesi çıkarmaya başlıyor sürekli ötüyor. Anladığım kadarıyla Control Center berbat bir yazılım oradan müdahale edince işe yaramıyor. Daha önce başına gelen varsa veyahut öneriniz bekliyorum.

Öncelikle, yeni aldıysan direkt iade etmeye çalış.

Yeni almadıysan, servise götür. Ankara, İstanbul ya da İzmir'de yaşıyorsan servise kendin götürüp alabilirsin ama başka şehirdeysen kargolayabilirsin.

Sorun her şeyden kaynaklanıyor olabilir ama muhtemelen yazılımsal olarak tetikleniyordur.

Bence servise gönderin. İşlemci veya işlemci fanıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Öyle yapacağım hocam yanıtınız için teşekkürler.

Öncelikle, yeni aldıysan direkt iade etmeye çalış.

Yeni almadıysan, servise götür. Ankara, İstanbul ya da İzmir'de yaşıyorsan servise kendin götürüp alabilirsin ama başka şehirdeysen kargolayabilirsin.

Sorun her şeyden kaynaklanıyor olabilir ama muhtemelen yazılımsal olarak tetikleniyordur.
Hocam bir sene oldu bu sorunu Windows 11'e geçince ve BIOS'u güncelledikten 1-2 ay sonra olmaya başladı yaklaşık 4 aydır sorun devam ediyor yanıtınız için teşekkürler servise göndereceğim.

Güncelleme paylaşmak istiyorum, bataryayı çıkardığım zaman bip sesi gelmiyor fanlar Full olarak çalışmıyor henüz servise götürmedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı