Technopat'ta daha önce kullanıcıların açtığı konulara baktım, yok. Olacağını düşünmüyorum zaten ben hiç 3050-3050 Ti MUX'a sahip cihaz görmedim varsa da düzeltin.
Hocam MUX yok ise o zaman bu halde Dell G15 ve Monster V18'ler ekran kartı tarafında en fazla performansı verecek olanlar. Çünkü her ikisi de 80W+15W. Yanlış mıyım?
Hocam MUX yok ise o zaman bu halde Dell G15 ve Monster V18'ler ekran kartı tarafında en fazla performansı verecek olanlar. Çünkü her ikisi de 80W+15W. Yanlış mıyım?
Bu arada kafama takıldı neden forumda Monster'ın çoğu serisi bu kadar önerilmiyor ama Technopat laptop tavsiyelerinde öneriliyor? Örneğin bu ayda Abra A5 v17.1 serisi de önerilmiş. Bu kadar problemli ise Technopat bunu niye öneriyor? Kafama takıldı.
Bu arada kafama takıldı neden forumda Monster'ın çoğu serisi bu kadar önerilmiyor ama Technopat laptop tavsiyelerinde öneriliyor? Örneğin bu ayda Abra A5 v17.1 serisi de önerilmiş. Bu kadar problemli ise Technopat bunu niye öneriyor? Kafama takıldı.
Denildiği gibi ısınma problemleri var fakat normal değerler denilebilir şehir efsanesi gibi bir şey olmuş artık yeni modellerinde azalmalarda var eski modelleri alanlar kötü yorumlar yapabiliyor bazıları da almayıp ön yargı biçiminde çöp diyebiliyorlar.