Monster Abra A5 v17.2 BIOS 1.07.10TFB26 sürümü güncel mi?

Deagle762

Hectopat
Daha fazla  
Selam, elimde bu laptop mevcut. BIOS olarak 1.07.10TFB26 sürümünü kullanıyorum. Geçenlerde Monster desteğe güncel BIOS sürümü mevcut mu diye bir mesaj göndermiştim fakat geri dönüş alamadım. Bu sürümden güncel başka bir BIOS mevcut mu? Elinde olan varsa atma şansı var mı?

Ek olarak eklemek istediğim 1.07.09TFB18 sürüm, BIOS 1.07.10TFB26 sürüme göre daha performanslı çalışıyormuş. Gerçekten de böyleyse bir eski sürüme dönmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar. Ben de bu cihazdan kullanıyorum. Bios sürümü 1.07.09TFB18 ve ben bir üst güncel bios sürümü arıyorum. Tahmin edeceğiniz üzere performans sorunları, dengesiz voltaj eylemleri vb. gibi sorunlardan artık usandım. Üç gündür uğraşıyorum ve benim gözümde şuan sadece Bios güncellemek kaldı...
Selam, elimde bu laptop mevcut. BIOS olarak 1.07.10TFB26 sürümünü kullanıyorum. Geçenlerde Monster desteğe güncel BIOS sürümü mevcut mu diye bir mesaj göndermiştim fakat geri dönüş alamadım. Bu sürümden güncel başka bir BIOS mevcut mu? Elinde olan varsa atma şansı var mı?

Ek olarak eklemek istediğim 1.07.09TFB18 sürüm, BIOS 1.07.10TFB26 sürüme göre daha performanslı çalışıyormuş. Gerçekten de böyleyse bir eski sürüme dönmeli miyim?

Hocam sizin ikinci sorunuza gelecek olursak;

Dün farklı bir 'sosyal konu' da bu cihazı kullanan mağdurun söylenişi, yakarıştan çözüme ulaşmıştı. Çözüme ulaştığı yol, Bios'u güncellemekle son bulmuş. Kendi Bios sürümü, şuan benim sahip olduğum (1.07.09TFB18) model nolu sürüm. Mağlumunuz, sahip olduğu Bios (1.07.10TFB26) nolu sürüm. Mağdurun anlattığına göre ısı sorunları nisbeten azalmış. Oyunlar için optimizasyona sahip olmuş. Control Center daha tutarlıymış falan.

Ben Bios'u güncellemek için bir üst sürüm arıyorum. Gerçi nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum ama videolar ve faydalı konular var, mesela;

Technopat Haberler

Geri
Yukarı