MertEfeSarıtaş Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 331 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2024 #1 Diğer oyunları oynarken fan sesini anlarım ama şu sıra Football Manager oynuyorum ve o denli bir oyun oynarken bile fan sesi inanılmaz rahatsız ediyor. Monster Control Center'dan fan için özel ayar önerebilir misiniz?
Diğer oyunları oynarken fan sesini anlarım ama şu sıra Football Manager oynuyorum ve o denli bir oyun oynarken bile fan sesi inanılmaz rahatsız ediyor. Monster Control Center'dan fan için özel ayar önerebilir misiniz?
Çözüm Teru 25 Şubat 2024 Onda Monster Control Center değil Clevo Control Center var. Şuradan özel seçeneğini seçip fan hızını dereceye göre ayarlayabilirsiniz. Bunu ben fazla çalışacak şekilde ayarladım mesela.
Onda Monster Control Center değil Clevo Control Center var. Şuradan özel seçeneğini seçip fan hızını dereceye göre ayarlayabilirsiniz. Bunu ben fazla çalışacak şekilde ayarladım mesela.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.387 Makaleler 9 Çözümler 172 Yer Ankara🥀 25 Şubat 2024 #2 Gaming laptopa sahipsen artık fan sesini dert etmeyeceksin, tak kulaklığı o şekil oyna, benim G870'den uçak sesi çıkıyor. Artı 0 Eksi
Gaming laptopa sahipsen artık fan sesini dert etmeyeceksin, tak kulaklığı o şekil oyna, benim G870'den uçak sesi çıkıyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör 1000'e Doğru Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.204 Makaleler 15 Çözümler 503 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Şubat 2024 #3 Onda Monster Control Center değil Clevo Control Center var. Şuradan özel seçeneğini seçip fan hızını dereceye göre ayarlayabilirsiniz. Bunu ben fazla çalışacak şekilde ayarladım mesela. Artı 0 Eksi Çözüm
Onda Monster Control Center değil Clevo Control Center var. Şuradan özel seçeneğini seçip fan hızını dereceye göre ayarlayabilirsiniz. Bunu ben fazla çalışacak şekilde ayarladım mesela.