Monster Abra A5 V17.2 laptopta oyun oynarken mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

zeceria

Femtopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 V17.2 olan laptopumda oyun oynarken zamansız bir şekilde karşılaştığım mavi ekranı paylaşıcağım. Windows 11 kullanmaktayım. Yardımcı olursanız sevinirim. Çözümünü bulamadım.

080422-20750-01.dmp

RAM16 GB
SSD modeli 500GB CRUCIAL P2 PCIe M.2 2280 PCIe 3.0 x4
Ekran kartı Rtx 3050ti
İşlemciIntel® Tiger Lake Core™ i5-11400H

Bu çözümü deneyin:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96b-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe UpperFilters anahtarını sadece kbdclass olacak şekilde değiştirin.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Class\{4d36e96f-e325-11ce-bfc1-08002be10318} klasöründe ise UpperFilters anahtarını sadece mouclass olacak şekilde değiştirin.

Daha sonra sistemi yeniden başlatın. Kısa bir açıklama, ilk değişiklik kısayolları yöneten filtre sürücüsünü klavye sürücüsünden kaldırıyor. İkincisi ise fare sürücüsünden kaldırıyor.

Bu çözümü deneyin:
Denemeden önce kesinlikle yedek alın:
Bu çözümü bu spesifik konu ve cihaz için önerdim, her cihazda uygulanabileceğini asla söylemedim. Ek olarak kayıt defteri konusunda yedek almak çok önemli, bu konu sahibi daha önceki mesajlarda buraya yedeğini yüklemişti ve ona göre bir değişiklik yapmıştık. Mavi ekran konularında gördüğünüz her çözümü uygulamayın, kendiniz için yeni konu açın.

Bu çözümü deneyin:
1661516603053.png

Bu kısımda yazanı kbdclass olarak değiştirmem gerekiyor değilmi? diğerini silip

Başka bir öneriniz var mı sizce bunu denemelimiyim.

Herhangi bir kaynak var mı yedeklemenin anlatıldığı

Bu çözümü deneyin:
Dediklerinizi yaptım nolur ne olmaz yinede yedek aldım şuan bir sorun yaşamıyorum bidaha mavi ekran alırsam haber vericeğim teşekküler @Plyra ve @Dümdüz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı