Y ysen2390 Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar LoL'de 60 FPS sabitliyor. Oyun ayarlarından FPS sabitleme sınırsız, internette biraz dolaştım. Söylenilen metodları yaptım (düşey senkronizasyon kapatma vs) düzelmedi. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar LoL'de 60 FPS sabitliyor. Oyun ayarlarından FPS sabitleme sınırsız, internette biraz dolaştım. Söylenilen metodları yaptım (düşey senkronizasyon kapatma vs) düzelmedi. Sizce ne yapmalıyım?
Tuni_1 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 172 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #2 ysen2390 dedi: Arkadaşlar LoL'de 60 FPS sabitliyor. Oyun ayarlarından FPS sabitleme sınırsız, internette biraz dolaştım. Söylenilen metodları yaptım (düşey senkronizasyon kapatma vs) düzelmedi. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam monster ın bu türünde çok sıkıntı yaşanıyor. Oyunu tekrar kurmayı denerseniz belki çözülür ama uğraştırır. Tekrar kurmayı deneyin
ysen2390 dedi: Arkadaşlar LoL'de 60 FPS sabitliyor. Oyun ayarlarından FPS sabitleme sınırsız, internette biraz dolaştım. Söylenilen metodları yaptım (düşey senkronizasyon kapatma vs) düzelmedi. Sizce ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam monster ın bu türünde çok sıkıntı yaşanıyor. Oyunu tekrar kurmayı denerseniz belki çözülür ama uğraştırır. Tekrar kurmayı deneyin