Monster Abra A5 v17.2 RAM yükseltme

emretmcnn

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v17.2 adlı model mevcut elimde. 8 GB RAM var sadece RAM'i neye göre almalıyım? Teknik bilgim maalesef yok hangi RAM'ler uyumludur? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Monster Abra A5 v17.2 adlı model mevcut elimde. 8 GB RAM var sadece RAM'i neye göre almalıyım? Teknik bilgim maalesef yok hangi RAM'ler uyumludur? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Dostum neden Monster'in kendisinden ekletmiyorsun. Bende 16.6.5 var ben SSD ve RAM'ı oradan ekletecegim.

Dostum Monster'la uğraşmak istemiyorum kargo işleriyle uzun sürdüğünü söylüyorlar kendim alıp takmak istiyorum.
Aslında çok sürmüyor ellerine geçtikten 2-3 gün içinde geri yollayacaklardır. Veya bulunduğun şehirde varsa kapılarına gidip bekleyip yaptırabilirsin.

Sorunu çözdün mü bilmiyorum fakat sahip olduğun RAM DDR4 3200 MHz, CL22 (Başka bir kullanıcı öyle diyor), 8 GB değerlerinde. Bu özelliklere sahip bir RAM alırsan sorun düzelecektir. Aşağıdaki gibi. Ve takarken 3.slota tak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…