Monster Abra A5 v17.4 H20 BIOS menüleri nerede?

Daha fazla  
Yeni laptop aldım içinde insyde H20 BIOS var içinde hiçbir ayar yok mesela Advanced menu yok. Overclock menuleri yok. Herhangi gizli bir menusu var mıdır? Bunları nasıl açabilirim? Laptop modelim Monster Abra A5 v17.4.

Dosya Ekleri

• bios_katana_1.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 248
  • bios_katana_4.jpg
    66,2 KB · Görüntüleme: 117
Üsteki resim temsili galiba gerçekteki bu değildir umarım. Bir de H20 BIOS'ta fazla ayar bulunmamasının sebebi muhtemelen cihazın yazılımsal (BIOS) dandirikliğinden kaynaklı. Bende de A5 v16.7 vardı bende OC yapamıyordum.

Yeni laptop aldım içinde insyde H20 BIOS var içinde hiçbir ayar yok mesela Advanced menu yok. Overclock menuleri yok. Herhangi gizli bir menusu var mıdır? Bunları nasıl açabilirim? Laptop modelim Monster Abra A5 v17.4.

Laptop hiçbir OC'ye uygun değil. Bu sebeple OC ayarlarının yapıldığı menü yok. Cihazda Boot options gibi temel şeyler bulunur.

BIOS'u güncellediniz mi sanki böyle değil gibiydi.
resimi internetten buldum ama benimde böyle biosum mesela mux açmak istiyorum ama yok biosta cihazmı desteklemiyo onuda bilmiyorum.
Laptop hiçbir OC'ye uygun değil. Bu sebeple OC ayarlarının yapıldığı menü yok. Cihazda Boot options gibi temel şeyler bulunur.
internette yapanlar var ama donanım aynı herşey aynı millet yapıyo bu cihazdan daha eski cihazlarda bile yapıyolar baze intel h20 bioslar daha farklı benimkinden.

Donanım olarak her şey aynı değildir. Abra A5 v17.4 cihazıyla Tulpar T7 V20.4.1 cihazı birebir aynı donanımlı görünmesine rağmen chipset denetleyicisinden DPTF kontrolcüsüne kadar her şeyi farklı. Bu sebeple BIOS'unda aynı olmasını beklememeniz gerek. Monster kontrol merkezini yüklediğinizde OC menüleri kapalı geliyorsa aynı şekilde BIOS'taki menülerinizde kapalı gelecektir. Bende bulunan cihazdaki merkezde OC ayarları mevcut. Bu sebeple BIOS'tan da OC işlemlerini yapabiliyorum. Eğer ki Monster kontrol merkezinde OC menüyü görürseniz oradanda yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…