Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.757 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 13 Şubat 2024 #11 375274 dedi: Abra serisi kötü diyorlardı ama bildiğiniz bir şey vardır diye düşünüyorum. Siz kötü model önermezsiniz. Genişletmek için tıkla... Tongfang kasa Abra'lardan hocam, fena değildir kendisi.
375274 dedi: Abra serisi kötü diyorlardı ama bildiğiniz bir şey vardır diye düşünüyorum. Siz kötü model önermezsiniz. Genişletmek için tıkla... Tongfang kasa Abra'lardan hocam, fena değildir kendisi.
I infialche Zeptopat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #12 Artoria Pendragon dedi: @infialche O modelde alınmaz. Ben modeli aldınız sandım ondan fiyat falan sormadım, bütçe ne? Genişletmek için tıkla... Bütçe max 23 bin civari infialche dedi: Bütçe maksimum 23 bin civari sıfır olmasi şart degil Genişletmek için tıkla... t_h42 dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Max 23k Son düzenleme: 13 Şubat 2024
Artoria Pendragon dedi: @infialche O modelde alınmaz. Ben modeli aldınız sandım ondan fiyat falan sormadım, bütçe ne? Genişletmek için tıkla... Bütçe max 23 bin civari infialche dedi: Bütçe maksimum 23 bin civari sıfır olmasi şart degil Genişletmek için tıkla... t_h42 dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Max 23k