dogckr Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #11 Melloo_14 dedi: OEM tam nedir bilmiyorum. Güncellerseniz ve işe yarasa lütfen haber verin. Genişletmek için tıkla... Monster desteğe mail attım OEM yüklersem ne gibi bir sıkıntı olur diye bekliyorum.
Melloo_14 dedi: OEM tam nedir bilmiyorum. Güncellerseniz ve işe yarasa lütfen haber verin. Genişletmek için tıkla... Monster desteğe mail attım OEM yüklersem ne gibi bir sıkıntı olur diye bekliyorum.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 20 Temmuz 2022 #12 dogckr dedi: Monster desteğe mail attım OEM yüklersem ne gibi bir sıkıntı olur diye bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Geri döndüler mi?
dogckr dedi: Monster desteğe mail attım OEM yüklersem ne gibi bir sıkıntı olur diye bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Geri döndüler mi?
dogckr Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #13 Melloo_14 dedi: Geri döndüler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Maili beklemedim ben güncelledim Intel ama yine oyun başlarken güncell değil diye hata verdi. Oyun başlayınca yine 10-5 FPS oldu yani güncellemelerle alakası yok. Galiba çözdüm şu an oynayabiliyorum. Bu bağlantıda oyunu optimize ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 20 Temmuz 2022
Melloo_14 dedi: Geri döndüler mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Maili beklemedim ben güncelledim Intel ama yine oyun başlarken güncell değil diye hata verdi. Oyun başlayınca yine 10-5 FPS oldu yani güncellemelerle alakası yok. Galiba çözdüm şu an oynayabiliyorum. Bu bağlantıda oyunu optimize ediyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
boreas37 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 23 Ocak 2023 #14 Bendede aynı sorun var monster abra a5 v19.4 sorunun video sorununuzu çözdü mü?
dogckr Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #15 boreas37 dedi: Bende de aynı sorun var Monster Abra A5 v19.4 sorunun video sorununuzu çözdü mü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bununla çözdüm
boreas37 dedi: Bende de aynı sorun var Monster Abra A5 v19.4 sorunun video sorununuzu çözdü mü? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bununla çözdüm