Monster Abra A5 V19.2.5 vs Casper Excalibur i7-11600H vs Casper Excalibur G770.1160-B6J0X-B

Zaten Monster kendisini artık bitirdiği için Excalibur kesinlikle alınır bence.
Niye Monster ve Excalibur alınmıyor peki cevap basit kalitesiz... En ısıdan sıkıntı çekmiş HP bile Bugün boşta 35 , oyunda 75 derecenin üstüne çıkmayan laptop'lar satabiliyor... Yazılımsal olarak , kalite olarak ,destek olarak bakarsanız ben 3 alanda da ne monster'ı ne excalibur'u seçerim...

NOT: 2 ekran kullanıyorum sürekli olarak yanda Twitch vs. Açık ve discord spotify aktif GPU kullanıyor bunlara rağmen değerler.

Buda ETS2 deki değerler.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-12 at 20.24.47.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar çevremde hem excalibur hemde monster kullanan var herkes memnun ben anlamadım bu işi. Yazdığım sistem ne eder fikri olan var mı?

Arkadaşlar çevremde hem excalibur hemde monster kullanan var herkes memnun ben anlamadım bu işi. Yazdığım sistem ne eder fikri olan var mı?
Ya dostum hem sütüm dökülmesin hem .... kazıklanmayayım gibi bu olay, 1 Kişi Casper ile sorun yaşayınca hemen alma alma diyolar buna çözüm yok. Casper sallıyorum 500 Bin satıyor 2000 Arızalı cihaz oluyor ve bu 2000 cihazı yüzümüze vuruyolar alma diye. Bundan ibaret bu olaylar.

Hocam yanlış anlama ama Casper ve Monster çok mu kaliteli?
Monster çok mu fiyat avantajı var?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-03-12 at 19.29.20.jpeg
    149,3 KB · Görüntüleme: 33
reisim bende ona sinir oluyorum deneyimlemeyen konuşuyor. açıkcası excaliburrun tasarımı çok hoşuma gidiyor ama herkesde monster öneriyor

Hocam yanlış anlama ama Casper ve Monster çok mu kaliteli?
Monster çok mu fiyat avantajı var?
Fiyat bazında söylemiyorum o değişken kampanya olur diğeri F/P olur alınır tarzı, fakat Sadece Casper kullanmadan deneyim yaşamadan dediğim gibi 500.000 kişiden 2000 sorun yaşayanı ortaya atıp alma diyor beni tek sinirlendiren nokta bu. Monster hiç bir tecrübem yok fakat arkadaşım memnun sadece 7200RPM uçak kaldırıp masayı titretiyor o kadar.

Reisim bende ona sinir oluyorum deneyimlemeyen konuşuyor. Açıkçası excaliburrun tasarımı çok hoşuma gidiyor ama herkeste Monster öneriyor.

Ben de Monster önermiyorum çünkü Clevo kasa yani Monster tedarik edip logo basıp satıyor. Tulpar serisi alınır o da Clevo değil diye biliyorum olsa bile kaliteli, Casper ise kendisi üretiyor 11. nesil sonrası diye biliyorum geçen anakart üretiyor dedim o çapta değil diyor. 1 sene önce sdn videosunda gördüm adamlar tamamen kendisi üretiyor artık kasa anakart her şeyini. Ekran kısmını Çin'den alıyor gibi duruyor aramızda kalsın

Hangi sistem hocam?
EKLEMEYİ UNUTMUŞUM KONUYA, ÖZÜR DİLERİM

Bir sorum daha olucak. Elimde bir kasa var kasayı satıp laptop alıcam. Yazıcağım özellikteki sisteme fiyat biçer misiniz? Ölü fiyat vermeyin lütfen. 6 Ay garantisi var. Sıfır gibi kullanıldı. Mining falan kesinlikle yapılmadı. PC'de zorlanılıcak bir şey yapılmadı. Tertemiz cihazdır

AMD RYZEN 7 3700X (Stok Soğutma Mevcut)
GİGABYTE B550 S2H
CORSAİR VENEGANCE 16 GB RAM 3000 MHZ
GİGABYTE AORUS ELİTE 3060 12 GB 3 FANLI RGB EKRAN KARTI -piyasada hiçbir yerde stok yok.
CORSAİR MP510 480 GB 3480/2000 M2 SSD
CORSAİR H100X HİGH PERFORMANCE SIVI SOĞUTUCU
CORSAİR SPEC DELTA RGB KASA 650W

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…