Monster Abra A5 v19.3 laptopa RAM önerisi

ForeverSport

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Monster Abra A5 v19.3 laptopum var. Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir;

İşlemci: Intel Core i7 12700H.
Ekran kartı: NVIDIA RTX 3050 Ti.
RAM: 16 GB 2x8 crussial 3200 MHz.
SSD: Intel 1TB SSD.
Chipset: Intel Alder Lake rev. 02.

Arkadaşlar RAM'i 32 GB yapacağım. 16x2 olacak şekilde. Hangi RAM'i almalıyım? CPU Z ekran görüntülerini ekliyorum. Aşağıdaki RAM'den 2 adet alıp taksam uygun olur mu? Destekler mi?

Dosya Ekleri

• slot1.jpg
    slot1.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 36
  • slot2.jpg
    slot2.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 36
  • görev yöneticisi görseli.jpg
    görev yöneticisi görseli.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster laptoplarda ısınma sorunu oluyor. Ben aldıktan sonra 6 ay geçmeden satmıştım. Kendi teknik servisleri RAM yükseltmesi yapıyor bildiğim kadarıyla.

Yanıt için teşekkür ederim. Tongfang kasa kullanıyorum şu an ısınma sorunu yok. Ram yükseltmesi güncel kullandığım işlemler için yapmak istiyorum. Uygun ram olursa alıp kendim yapmayı düşünüyorum.

up! bende ram bakıyorum. 2x16 veya 2x32 alayım diyorum. 2x32 çok abartı oluyor sanki, ama bir defa alıyorum kafasındayım ben hep. 2x16 için ddr4 bir çok marka ve seçenek var. Samsung ve Kingston arasında kaldım

up! bende ram bakıyorum. 2x16 veya 2x32 alayım diyorum. 2x32 çok abartı oluyor sanki, ama bir defa alıyorum kafasındayım ben hep. 2x16 için ddr4 bir çok marka ve seçenek var. Samsung ve Kingston arasında kaldım
Hangi markayı almayı planladınız? 64gb bence de çok olacaktır, 32 yeterli olur.

bu mu düşündüğünüz model?

Ben bunu aldım, bu siteden alma sebebim de kingston'un direkt orjinal bayisi olması. Barkodlarını okuttum, orjinal olduğu çıktı. Ayrıca ömür boyu garanti veriyorlar tavsiye ederim. Ben ileriye dönük 2x32 gb aldım ancak bu tercih meselesi aynı modelin 2x16 sını da alabilirsiniz.

Ben bunu aldım, bu siteden alma sebebim de kingston'un direkt orjinal bayisi olması. Barkodlarını okuttum, orjinal olduğu çıktı. Ayrıca ömür boyu garanti veriyorlar tavsiye ederim. Ben ileriye dönük 2x32 gb aldım ancak bu tercih meselesi aynı modelin 2x16 sını da alabilirsiniz.
Hocam ramleri kullanıyor musunuz? Herhangi bir sıkıntı var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı