Monster Abra A5 v19.4.3 vs PS5

Thaoe

Centipat
Daha fazla  
Monster laptop tavsiye eder misiniz? PS5 ile sıfıra yakın bu model takas edilir mi? Kronik sorun vs. var mı cihazda?

“Monster pişmanlıktır” diyenleri gerçekten anlamıyorum. Şu anda kullandığım bilgisayar modeli Abra A7 v16.4.2 ve yaklaşık bir senedir hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. Abimde ise 3–4 senelik bir Monster dizüstü bilgisayar var; her 6 ayda bir teknik servise götürüp düzenli bakım yaptırıyoruz.

Bu yüzden “monster pişmanlıktır” diyenlerin bilgisayarı hangi şartlarda ve nasıl bir ortamda kullandıklarını da sorgulamak lazım (tabii herkes için geçerli değil).

Sorunuza gelecek olursam; eğer sakin takılan, konsol tarzı futbol oyunlarına meraklı biriyseniz PS5 daha mantıklı bir seçenek olabilir. Fakat bana göre bilgisayar daha avantajlı: Hem günlük işler hem de geniş oyun çeşitliliği ve arkadaş ortamıyla PC almak uzun vadede daha mantıklı bir tercih olabilir.

Siz yine de çevrenize/arkadaş ortamınıza sorun, onlar size daha net bir cevap verecektir.

Monster pişmanlıktır PS 5 alın.
Hocam elimde ps5 var zaten.Çıkan özel oyunları bitirdim o yüzden satışa koydum cihazı.Takas mantıklı mı demek istemiştim yanlış anlaşılma olmasın.

“Monster pişmanlıktır” diyenleri gerçekten anlamıyorum. Şu anda kullandığım bilgisayar modeli Abra A7 v16.4.2 ve yaklaşık bir senedir hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. Abimde ise 3–4 senelik bir Monster dizüstü bilgisayar var; her 6 ayda bir teknik servise götürüp düzenli bakım yaptırıyoruz.

Bu yüzden “monster pişmanlıktır” diyenlerin bilgisayarı hangi şartlarda ve nasıl bir ortamda kullandıklarını da sorgulamak lazım (tabii herkes için geçerli değil).

Sorunuza gelecek olursam; eğer sakin takılan, konsol tarzı futbol oyunlarına meraklı biriyseniz PS5 daha mantıklı bir seçenek olabilir. Fakat bana göre bilgisayar daha avantajlı: Hem günlük işler hem de geniş oyun çeşitliliği ve arkadaş ortamıyla PC almak uzun vadede daha mantıklı bir tercih olabilir.

Siz yine de çevrenize/arkadaş ortamınıza sorun, onlar size daha net bir cevap verecektir.

Arkadaşımın cihazında ekran kartı yanmıştı fakat servis direkt değişim yaptı. Servis garantisi olduğu için bana da mantıklı geliyor her ne kadar marka problemli olsa bile. Üniversite için de lazım olabilir diye takas mantıklı geldi fakat model ve marka hakkında bilgim yoktu.Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Ürün özellikleri bunlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250924_213931_Chrome.jpg
    Screenshot_20250924_213931_Chrome.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 6

Technopat Haberler

Geri
Yukarı