Monster Abra A5 v19.4 alınır mı?

Bütçe
18.000

Beytullah.zy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel i5 12500h, rtx 3050ti laptop, 16gb ddr5 4800mhz ram, 512gb m2 ssd
Meslek
Öğrenci
Abra A5 v19.4 alınır mı? Şu an indirime girmiş 8×2 RAM yükseltmesi yapıp almayı düşünüyorum bir problem yaşatır mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abra A5 v19.4 alınır mı? Şu an indirime girmiş 8×2 RAM yükseltmesi yapıp almayı düşünüyorum bir problem yaşatır mi?

Isınma olarak Abra kasalar gerçekten kötü yani şöyle söyleyeyim bende Abra A7 12.1.5 var RDR2 oynarken orta ayarlar Turbo fan + ekstra stant fan 85 derecelerde geziyordu fakat Clevo alınmaz gibi boş bir yoruma gerek yok.

Almanızı önermem. Mavi ekran, ısınma. Ne hata ararsan Monster'da bulursun.

Hocam kafam çok karışık Monster öneren arkadaşlarım oldu çok problem yaşamamışlar ama internette herkes Monster alınmaz diyor. Beni 3 4 sene idare etse yeterli şu anlık.

Hocam kafam çok karışık Monster öneren arkadaşlarım oldu çok problem yaşamamışlar ama internette herkes Monster alınmaz diyor. Beni 3 4 sene idare etse yeterli şu anlık.

19.4 digerlerine göre iyi görünüyor. Clevo kasa değil sanırım. 8 GB RAM takviyesiyle iyi olur ama Monster hiç güven vermiyor.

Nitro, Ideapad gibi modeller her türlü Abra serisinden iyi. Onlara bakmanızı tavsiye ederim.

Yukarıdaki Gigabyte güzel görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı