Monster Abra A5 v2.1 klavyesi farklı tuşlara basıyor

cancan50

Yoctopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston 250 GB
Arkadaşlar merhaba Monster Abra A5 v2.1 bir laptopa sahibim. Yaklaşık 3 ay önce orijinal klavyemde bir sorun çıktı. Harfler rastgele basıyor. Kendi kendine değil ben a harfine bastığımda ş harfi, ESC'ye bastığımda F harfi çıkıyor. Klavyedeki tuşların yarısı da hiçbir şeye basmıyor.

Böyle olunca herhalde klavye bozuldu dedim yeni bir klavye siparişi verip hevesle taktım. Aynı sorun devam ediyor. Birkaç gün sonra aklıma oksitlenme olabileceği geldi ve anakartta flexinin bağlı olduğu konnektörü iyi bir fırçaladım ve düzeldi.

Yaklaşık 2 ay civarında düzgün bir şekilde kullandım. Ama geçen hafta gene aynı sorunu yaşadım. Tekrar konnektörü fırçalamama rağmen düzelme olmadı. Gene aynı hatalar gene aynı tuşlar gene aynı harflere basıyor. Yeni aldığım klavye daha 2.5 aylık.

Antivirüsle tarattım, format attım, donanım değişikliklerini taradım, güvenli mod vs. gibi sayısız şeyler denedim yazılımsal olabilir diye ama yazılımsal değil. Harici klavye düzgün bir şekilde çalışıyor.

Arkadaşlar bu sorunun olabileceği donanımsal sorunlardaki fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Sıvı teması olabilir.
Bir de konnektörü tiner ile silmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…