Çözüldü Monster Abra A5 V2.1 Mac OS X ve boot etme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Düzgün bir açılış yaptı son kodla beraber. g40 Mavericks rehberine benzer devam etmeyi düşünüyorum devamında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konu başlatmadan buradan devam edeyim. Clover Configrator ile efi bölümünü mount etmek istediğimde hata alıyorum. Bu işlemi windows üstünden transmac ile yapabilir miyim? Kodlarla giriş yaptığım için güvenli modda açılıyor sistem o yüzden başka usb taktığımda okumuyor. bubootable diskin içindeki dosyaları silip tranmac ile sisteme çekeceğim dosyaları eklemek sorun oluşturur mu

Yeniden bir süre sonra nanosecond hatası verip kapandı. Sadece cpus=1 kodunu girmedim diğerlerini girdim. Dediğiniz en son menude Kernel Support CPU ve Kernel Haswell-E Patch bölümleri işaretli değil. Bunun sorunumuz ile ilgisi olabilir mi? Sorunun işlemci kaynaklı olup olmadığını merak ediyorum.

Daha demin şöyle birşey denedim. Bu kod yazdığımız alana sadece cpus=1 kodunu girdim ve sorunsuz açıldı. Bundan sonra usb'den boot etmeden clover bölümüne ulaşmaya çalışacağım.

Şimdiki yeni sorunum ise Clover Configrator ile yaptığım değişikleri kaydetmek istediğimde bir konum istiyor. Onu nereye kaydetmem gerekiyor?

Bu arada boot işlemini harddiskten yapacak şekilde düzenledim. Anlamadığım şey F11'e bastığımda seçenekler arasında "Clover start legacy at CLOVER" var. Niye Legacy oldu anlayamadım.
Başka ek bir sorun ise ses kartı için voodoo kurulumu yaptım. Mikrofon ve hoparlör açık, çalıştığı belli olacak şekilde hafif bir ses var. Hatta sesi alıp hoparlörden veriyor durduk yere. cpus=1 seçeneği yapmadan sistemi başlattığımda ise gene restart veriyor. Bundan bir türlü kurtulamadım ondan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı