Monster Abra A5 V20.2 RTX 4060 alınır mı?

ichbinkero

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam. 25- 34K bandında bir oyun için laptop arayışındayım. Monster cazip geliyor fakat hater kitlesi mi yoksa gerçekten kötü bir laptop olduğu için mi bilmem çok fazla olumsuz yorumla karşılaşıyorum. Artıları ve eksileri nelerdir? Kronik sorunu var mıdır? Yerine aynı fiyat aralığında önerebileceğiniz bir laptop var mı? (+SolidWorks vb çizim programları da kullanacağım ekstradan.)

Ofisimizde kullanan arkadaşlar çok servis kalitesinden vs memnunlar. CAD çizimleri 3D modelleme ile uğraşıyorlar şu zamana kadar bir sorun çıkartmadı ısınma dışında.

Monster kullanan iki kuzenim var ve ikiside servis ile içli dışlılar.

Hocam ben 2-3 yıldır Abra serisini kullanıyorum 1650 Ti var içinde bu zamana kadar tek karşılaştığım sorun ısınma sorunu ama o da beni saatlerce yüksek ayarlarda RDR2 oynamaktan alı koymadı. Bu aylarda oynarsam çok ısınır muhtemelen ama hala sıkıntısız oynatır.

Güzel bir soğutucu alırsınız sorun çözülür diye düşünüyorum.

Almanı tavsiye etmem bende Abra A5 v19.2 var alalı bir yıl olmadı 4 kez teknik servis e yolladım 3 kez değisim yaptım 2 gün önce yine teknik servise yolladım illa alacağım diyorsan şansın varsa sorun yaşamazsın hiç sorunsuz kullanan tanıdıklarım var.

Evet eski modellerde sorun çıkmıyor yeni modeller gitgide daha kötüye gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…