Monster Abra A5 v20.2 tuş kombinasyonları çalışmıyor

Can Barın

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptopu alalı 2 gün oldu. Bugün Minecraft oynarken aynı anda koşup zıplarken sol tarafa gidemediğimi fark ettim ve internetten klavye testlerini denedim. Sonuç olarak CTRL+space+Q, A, Z, X tuş kombinasyonları çalışmıyor genel olarak, oyun bazlı da değil. Aynı veya benzer bir sorun yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, laptopu alalı 2 gün oldu. Bugün Minecraft oynarken aynı anda koşup zıplarken sol tarafa gidemediğimi fark ettim ve internetten klavye testlerini denedim. Sonuç olarak CTRL+space+Q, A, Z, X tuş kombinasyonları çalışmıyor genel olarak, oyun bazlı da değil. Aynı veya benzer bir sorun yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Monster alman başlı başına bir hata ki zaten, Monster desteğe başvur bence öncelikle, olmadı garantisi var zaten.

Ne alayım hocam alternatif olarak? Varsa 30k civarı sağlam bir öneriniz iade imkanını kullanayım Monster'ın.

Tabii ki de var hocam. Excalibur kullanmanı öneririm gerçekten güzel arkadaşım kullanıyor uzun süredir 1 kere bile sorun çıkmadı. Ayrıca 30.000 TL ile güzelce Excalibur alabilirsiniz. Kesinlikle tavsiyemdir :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı