Monster Abra A5 v20.3.2 tongfang kasa mıdır?

aaogz

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim kasa tongfang kasa mı? Bileniniz yardımcı olursa sevinirim.

Tongfang gibi duruyor, ama Monster şart mı?Bilgili arkadaşlar daha güzel laptoplar önerecektir.

Tongfang gibi duruyor, ama Monster şart mı? Bilgili arkadaşlar daha güzel laptoplar önerecektir.

Hocam arkadaşım yazılım mühendisliğine gidecek o yüzden foruma açtım işlemciyi özellikle 13. nesil Intel istiyor alternatifleri varsa önerebilirsiniz tabii ki memnun olurum.

Hocam arkadaşım yazılım mühendisliğine gidecek o yüzden foruma açtım işlemciyi özellikle 13. nesil Intel istiyor alternatifleri varsa önerebilirsiniz tabii ki memnun olurum.

Bütçe nedir acaba? i5 13500H'li güzel Victus'lar var.

Hp Victus'lar bayağı öneriliyor ama her modeli aynı kalitede mi bilmiyorum o yüzden net bir öneri yapamam. Bütçeyi belirtip yeni konu açarsanız yardımcı olurlar.

Hocam 36 k ya kadar zorlar ama i7 olursa güzel olur.

Hocam şu an yardımcı olamıyorum yeni konu açarsanız yazılanları yorumlayabilirim ama şu anda atamayabilirim kendim çünkü yanımda bilgisayar yok telefondan zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…