Arkadaşlar hepinize merhaba. Yaklaşık 30k bütçem ile bilgisayar almaya karar verdim. Aklımdaki model Abra A5 v20.4.2 fakat genel Monster bilgisayarlar hakkında ve RTX 4050 ekran kartı hakkında çok olumsuz yoruma rastladım.
Kimisi alınmaz diyor, kimisi F/P diyor çok arada kaldım. Monster bilgisayarlarda ısınma sorunu var olduğunu söylüyorlar.
Kasa tipine göre değişiyormuş sanırım. Onun dışında RTX 4050 yerine RTX3060 tavsiye edenler var, 6 GB VRAM yeterli değil diyorlar. Beni 5-10 yıl götürmesini istiyorum. Sizce bu model alınır mı? Başka önerebileceğiniz dayanıklı bilgisayar var mı? Şimdiden değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
"5-10 yıl götürür mü?" diye sorduğumda Monster çalışanları kahkaha patlatmışlardı. Öyle söyleyeyim anlayın siz. Gerçi çok üstü kapalı olduysa, aldığım ilk ay 2 kez servislik oldum. Bence bu da yeterli bir açıklama olmuştur.
Alınmaz. Victusun 14. Nesil İntel olan kasaları güzel. Acer Nitro5 güzel fakat 5-10 sene istiyorsan maalesef bu fiyat bandında bulamazsın maks 3-4 sene götürebilir oyun açısından.
Monster'ı monster'da çalışanlar bile kullanmıyordur. 2 gün önce cafeye gitmistim, ense bölgeme helikopter böceği indi sanmistim, meğerse birisi monster notebook'unu açmış.
Yazın bu konuyu ben açmıştım, Monster Abra, HP Victus ve Acer Nitro serisi için. Buradakiler bana HP Victus önerdi, (tabi detaylı araştırma da yaptım) 30k civarına illa vardır HP Victus alabilirsiniz ben tek bir kusuru hariç gayet memnunum.