Monster Abra A5 v20.4.2 vs ASUS TUF A15 FA507NU-LP053

Tainted7

Zeptopat
Daha fazla  
30 35k bütçem var, kararsız kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS kalitesinden şaşma. Kendim kullanıyorum ve bataryada yaklaşık 6 7 saat gidiyor.

Oyuncu laptopunun amacı şarj değil. Ayrıca TUF modeli çok kaliteli değil, ısınma problemi var.

Oyuncu laptopunun amacı şarj değil. Ayrıca TUF modeli çok kaliteli değil, ısınma problemi var.
Isınma problemi falan yok.Eğer ısınıyosa 2 türlü sebebi vardır. Birincisi amd işlemci varsa, ikincisi ise ekran kartı wattı fazla ise ısınma olur.Hemde bunların ikisi varsa bile asus tufun max göreceği ısı değeri 75 dir

Yok. TUF ısınıyor. Forumda 90 dereceyi görenler var bakabilirsiniz. 75 dereceyi geçmeyende var özelliklere göre değişiyor sanırım. Yinede en fazla 75 değil abarttınız.

Yok. TUF ısınıyor. Forumda 90 dereceyi görenler var bakabilirsiniz. 75 dereceyi geçmeyende var özelliklere göre değişiyor sanırım. Yine de en fazla 75 değil abarttınız.

Büyük ihtimalle onlar eski modelleridir 2021 2022 modellerinden sonrasında ısı problemi olacağını sanmıyorum.

Galiba bilgisayarı oyun dışında kullanmayan birisin. Belki bilmiyorsundur ama bazı kişiler oyun dışında başka işlerle de uğraşıyor. Yeri gelir işimi yapar saatlerce pilde kullanırım, yeri gelir oyunumu oynarım. Yanında tuğla gibi adaptör taşımak istiyorsan Intel işlemcili bilgisayarları tercih edebilirsin. Saygı duyarım.

Genelde ısınma sorunu mevcut diyorlar hocam.

Asker olduğum için çok kullanabileceğim zaman olmuyor hafta sonları tatillerde bir oturuşta uzun süreli kullanabileceğim bir şey lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…